Onaylı Üye
merak ediyorum bu script üzerinden banlanan oldumu bazen cok belli ederek bazen belli etmeden oynuyorum ama hiçbir sorun yaşamadım aranızda hiç banlanan oldumu
İllaki oluyor belli etmemen gerek onun dışında dayanırsın bayamerak ediyorum bu script üzerinden banlanan oldumu bazen cok belli ederek bazen belli etmeden oynuyorum ama hiçbir sorun yaşamadım aranızda hiç banlanan oldumu
Ben evadeyi sadece fightlarda açıyorum 200 maç oldu hala yemedimmerak ediyorum bu script üzerinden banlanan oldumu bazen cok belli ederek bazen belli etmeden oynuyorum ama hiçbir sorun yaşamadım aranızda hiç banlanan oldumu
1.5 ay oldu daha sıkıntı yaşamadım. Evade hiç bir zaman kullanmıyorum. Bakalım ne kadar gidecekmerak ediyorum bu script üzerinden banlanan oldumu bazen cok belli ederek bazen belli etmeden oynuyorum ama hiçbir sorun yaşamadım aranızda hiç banlanan oldumu
belli etmezsen not problem dostummerak ediyorum bu script üzerinden banlanan oldumu bazen cok belli ederek bazen belli etmeden oynuyorum ama hiçbir sorun yaşamadım aranızda hiç banlanan oldumu