Lpreborn menü gelmiyor kendi kendine skill basıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Lpreborn kullanıyordum ve bu aralar açmayı denediğimde her şey normal gidiyor ama menü açılmayıp hiç bir şey olmuyordu bugün farkettim ara sıra kendi kendine flash atıyor ve bazı skillere basıyor ama hiçbir ayarlama yapamıyorum ve combo tuşu falanda çalışmıyor ama ara sıra skillere basıyor ve flash atıyor

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kankam klavye ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsin.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Shift Tuşuna Basılı Tutunca Menü Geliyor . Skill Basma Olayı İse OynadığınHero Magic+ Vardır Ordan Q W E R İçin Ayarları Yap . Mesela Adc Lucian Oynuyorsan LucianMagic+ Vardır Oradan Comboyu Seçip Sadece Space Tuşuna Bastığın Zaman Atar , Harass Dediği Dürtme Onları Q Ve W Aç E R Kapat . Lane İttirmek İçinde Sadece Q Gibi Ayarlar Var Oradan Bakıp Ayarlarsın Antrenman Moduna Girip Dene İyi Oyunlar .

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Shift Tuşuna Basılı Tutunca Menü Geliyor . Skill Basma Olayı İse OynadığınHero Magic+ Vardır Ordan Q W E R İçin Ayarları Yap . Mesela Adc Lucian Oynuyorsan LucianMagic+ Vardır Oradan Comboyu Seçip Sadece Space Tuşuna Bastığın Zaman Atar , Harass Dediği Dürtme Onları Q Ve W Aç E R Kapat . Lane İttirmek İçinde Sadece Q Gibi Ayarlar Var Oradan Bakıp Ayarlarsın Antrenman Moduna Girip Dene İyi Oyunlar .
Dostum daha önce kullandım sol üstte yeşil bir yazı oluyor ve ordada bir şeyler yazıyordu şimdi orda bir şeyler yazmıyo ve shifte basınca hiç bir tepki vermiyor

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bende bunu demek istemiştim kankam ezbere biliyosun valla :brainfree:

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hileyi Düzgün Bir Şekilde Çalıştırdığından Emin Ol .

Teşekkürler Artık Biliyoruz Birşeyler .
Dostum hata varsa söylermisin "shift"e basmayı çok kez denedim ara sıra kendisi dodge atıyo ama ayarsız çok kötü olmasa daha iyi yani ayarsız şekilde

Ekli dosyalar

• Hata yok.png
    Hata yok.png
    4.1 KB · Görüntüleme: 6
  • hiçbir şey yok.png
    hiçbir şey yok.png
    455.3 KB · Görüntüleme: 6
Üye
9 HİZMET YILI
Kanka çok daha güzel scriptler var bence o script aralarında en kötüsü

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Dostum hata varsa söylermisin "shift"e basmayı çok kez denedim ara sıra kendisi dodge atıyo ama ayarsız çok kötü olmasa daha iyi yani ayarsız şekilde
Bana Sorarsan Win10 Güncelle . 2. Bir Cmd Açılması Gerek O Cmd de Oyun Bekleniyor Daha Sonra Oyun Bulundu Demesi Gerek Sana Geliyormu Öyle Bir Cmd?

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kanka çok daha güzel scriptler var bence o script aralarında en kötüsü
dostum biliyorsan söylersen sevinirim (lazy sharp lpreborndan çok daha hızlı banlıyor o yüzden kullanmak istemiyorum pek lprebornun banlama süresi daha uzun)

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
bugün yaptığım bi güncelleme ile bazı ekran kartlarında sıkıntılar çıkabilir intel ekran kartı kullanıyosun muhtemelen dahili bir kart ile oyunu başlat.
Post automatically merged:

bugün yaptığım bi güncelleme ile bazı ekran kartlarında sıkıntılar çıkabilir intel ekran kartı kullanıyosun muhtemelen dahili bir kart ile oyunu başlat.
birazdan güncelleme atarım bununla ilgili.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI

Ben Kullandım Hileyi Bir Sorun Yoktu Çalıştı Hile .

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bana Sorarsan Win10 Güncelle . 2. Bir Cmd Açılması Gerek O Cmd de Oyun Bekleniyor Daha Sonra Oyun Bulundu Demesi Gerek Sana Geliyormu Öyle Bir Cmd?
Knk pc win 10 a almıştım lazy sharp gayet çalışıyordu ama çok daha hızlı bir şekilde banlıyor ve win 10 ken lprebornu kullanmayı denedim ama yine çalışmıyordu bende tekrar win7ye döndüm win 7 veya win 10 sorunu değil ama en son 3-4 güne kadar gayet lpreborn açılıyordu win7 de (2.cmd gelmiyor)

Teşekkürler dahili ekran kartı ile çalıştırmayı deneyeceğim.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Knk pc win 10 a almıştım lazy sharp gayet çalışıyordu ama çok daha hızlı bir şekilde banlıyor ve win 10 ken lprebornu kullanmayı denedim ama yine çalışmıyordu bende tekrar win7ye döndüm win 7 veya win 10 sorunu değil ama en son 3-4 güne kadar gayet lpreborn açılıyordu win7 de (2.cmd gelmiyor)

Teşekkürler dahili ekran kartı ile çalıştırmayı deneyeceğim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Böyle Bir Cmd Açılması Lazım C den BogaRipper Klasörünü Silip Anti Virüs Açıksa Kapatıp Tekrar Yüklermisin

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
güncelledim yaklaşık bi 5-10 dakika içinde loadere düşer.
intel gpularda çalışması düzelmiş olması lazım.

Ben Kullandım Hileyi Bir Sorun Yoktu Çalıştı Hile .
bahsettiği platform LazySharp değil konuyla ilgili yorum yap.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI

Sanırım sorun genel reis 1070 ekran kartı var aynı sorun hile hiç açılmıyor direk güncellemeden önce açılıyordu bilgilendirmek istedim kolay gelsin şimdiden ellinize sağlık :)

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Reborn iyi çalışıyor sıkıntı yok.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
güncelledim yaklaşık bi 5-10 dakika içinde loadere düşer.
intel gpularda çalışması düzelmiş olması lazım.

bahsettiği platform LazySharp değil konuyla ilgili yorum yap.
Teşekkürler deneyeceğim iyi geceler

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Ayrıca başka 3. parti yazılım varsa onları kapatın. DiscordOverlay & Blitzgg Overlay & Obs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...