Dostum daha önce kullandım sol üstte yeşil bir yazı oluyor ve ordada bir şeyler yazıyordu şimdi orda bir şeyler yazmıyo ve shifte basınca hiç bir tepki vermiyorShift Tuşuna Basılı Tutunca Menü Geliyor . Skill Basma Olayı İse OynadığınHero Magic+ Vardır Ordan Q W E R İçin Ayarları Yap . Mesela Adc Lucian Oynuyorsan LucianMagic+ Vardır Oradan Comboyu Seçip Sadece Space Tuşuna Bastığın Zaman Atar , Harass Dediği Dürtme Onları Q Ve W Aç E R Kapat . Lane İttirmek İçinde Sadece Q Gibi Ayarlar Var Oradan Bakıp Ayarlarsın Antrenman Moduna Girip Dene İyi Oyunlar .
Bende bunu demek istemiştim kankam ezbere biliyosun vallaShift Tuşuna Basılı Tutunca Menü Geliyor . Skill Basma Olayı İse OynadığınHero Magic+ Vardır Ordan Q W E R İçin Ayarları Yap . Mesela Adc Lucian Oynuyorsan LucianMagic+ Vardır Oradan Comboyu Seçip Sadece Space Tuşuna Bastığın Zaman Atar , Harass Dediği Dürtme Onları Q Ve W Aç E R Kapat . Lane İttirmek İçinde Sadece Q Gibi Ayarlar Var Oradan Bakıp Ayarlarsın Antrenman Moduna Girip Dene İyi Oyunlar .
Hileyi Düzgün Bir Şekilde Çalıştırdığından Emin Ol .Dostum daha önce kullandım sol üstte yeşil bir yazı oluyor ve ordada bir şeyler yazıyordu şimdi orda bir şeyler yazmıyo ve shifte basınca hiç bir tepki vermiyor
Teşekkürler Artık Biliyoruz Birşeyler .Bende bunu demek istemiştim kankam ezbere biliyosun valla
Dostum hata varsa söylermisin "shift"e basmayı çok kez denedim ara sıra kendisi dodge atıyo ama ayarsız çok kötü olmasa daha iyi yani ayarsız şekildeHileyi Düzgün Bir Şekilde Çalıştırdığından Emin Ol .
Teşekkürler Artık Biliyoruz Birşeyler .
Bana Sorarsan Win10 Güncelle . 2. Bir Cmd Açılması Gerek O Cmd de Oyun Bekleniyor Daha Sonra Oyun Bulundu Demesi Gerek Sana Geliyormu Öyle Bir Cmd?Dostum hata varsa söylermisin "shift"e basmayı çok kez denedim ara sıra kendisi dodge atıyo ama ayarsız çok kötü olmasa daha iyi yani ayarsız şekilde
dostum biliyorsan söylersen sevinirim (lazy sharp lpreborndan çok daha hızlı banlıyor o yüzden kullanmak istemiyorum pek lprebornun banlama süresi daha uzun)Kanka çok daha güzel scriptler var bence o script aralarında en kötüsü
bugün yaptığım bi güncelleme ile bazı ekran kartlarında sıkıntılar çıkabilir intel ekran kartı kullanıyosun muhtemelen dahili bir kart ile oyunu başlat.Dostum hata varsa söylermisin "shift"e basmayı çok kez denedim ara sıra kendisi dodge atıyo ama ayarsız çok kötü olmasa daha iyi yani ayarsız şekilde
birazdan güncelleme atarım bununla ilgili.bugün yaptığım bi güncelleme ile bazı ekran kartlarında sıkıntılar çıkabilir intel ekran kartı kullanıyosun muhtemelen dahili bir kart ile oyunu başlat.
Ben Kullandım Hileyi Bir Sorun Yoktu Çalıştı Hile .bugün yaptığım bi güncelleme ile bazı ekran kartlarında sıkıntılar çıkabilir intel ekran kartı kullanıyosun muhtemelen dahili bir kart ile oyunu başlat.
Post automatically merged:
birazdan güncelleme atarım bununla ilgili.
Knk pc win 10 a almıştım lazy sharp gayet çalışıyordu ama çok daha hızlı bir şekilde banlıyor ve win 10 ken lprebornu kullanmayı denedim ama yine çalışmıyordu bende tekrar win7ye döndüm win 7 veya win 10 sorunu değil ama en son 3-4 güne kadar gayet lpreborn açılıyordu win7 de (2.cmd gelmiyor)Bana Sorarsan Win10 Güncelle . 2. Bir Cmd Açılması Gerek O Cmd de Oyun Bekleniyor Daha Sonra Oyun Bulundu Demesi Gerek Sana Geliyormu Öyle Bir Cmd?
Teşekkürler dahili ekran kartı ile çalıştırmayı deneyeceğim.bugün yaptığım bi güncelleme ile bazı ekran kartlarında sıkıntılar çıkabilir intel ekran kartı kullanıyosun muhtemelen dahili bir kart ile oyunu başlat.
Knk pc win 10 a almıştım lazy sharp gayet çalışıyordu ama çok daha hızlı bir şekilde banlıyor ve win 10 ken lprebornu kullanmayı denedim ama yine çalışmıyordu bende tekrar win7ye döndüm win 7 veya win 10 sorunu değil ama en son 3-4 güne kadar gayet lpreborn açılıyordu win7 de (2.cmd gelmiyor)
Teşekkürler dahili ekran kartı ile çalıştırmayı deneyeceğim.
bahsettiği platform LazySharp değil konuyla ilgili yorum yap.Ben Kullandım Hileyi Bir Sorun Yoktu Çalıştı Hile .
Tamamdır dahili ekran kartıyla çalıştırıyorum şuan ve bogaripper klasörünüde sileceğimBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBöyle Bir Cmd Açılması Lazım C den BogaRipper Klasörünü Silip Anti Virüs Açıksa Kapatıp Tekrar Yüklermisin
Sanırım sorun genel reis 1070 ekran kartı var aynı sorun hile hiç açılmıyor direk güncellemeden önce açılıyordu bilgilendirmek istedim kolay gelsin şimdiden ellinize sağlıkbugün yaptığım bi güncelleme ile bazı ekran kartlarında sıkıntılar çıkabilir intel ekran kartı kullanıyosun muhtemelen dahili bir kart ile oyunu başlat.
Teşekkürler deneyeceğim iyi gecelergüncelledim yaklaşık bi 5-10 dakika içinde loadere düşer.
intel gpularda çalışması düzelmiş olması lazım.
bahsettiği platform LazySharp değil konuyla ilgili yorum yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?