LPReborn önerilerim eleştirilerim ve oyun tecrübelerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Bu değerli paylaşım için teşekkürler,bir çok arkadaşa yardımcı olacağını düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Paylaşımın ve düşüncelerin bana bir şeyler kattı teşekkür ederim. Bunu konu olarak açmam gerekiyor biliyorum ama yakında LPReborn a geçicem. LPReborn için ve WindSharp için config atar mısınız rica etsem?

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yeni başlayacaklar için kılavuz niteliğinde. Eline sağlık.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Süpersin brom bu kadar detaylı anlatmışsın, eline sağlık

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Çok güzel rehber olmuş, yer imlerine aldım ellerine sağlık.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
bilgilendirme için saol eline saglık vayne xearth kog guzel

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
teşekkür ederim bilgiler için ben de yakında deneyeceğim :)

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
LPReborn ile fresh 30 level bir hesabı dia 3 e kadar kastım tecrübelerim şu yönde düşük elo arkadaşlar için space to win çarlar az çok belli feeder ve troller gelsede Xerath Kog'maw Vayne Cassi gibi çarlar sizi gold eloya kadar rahatlıkla %75 win rate oranıyla götürür düşük elodan bir nevi kurtulup plat eloya yolculuğa çıkıyorsunuz dikkat edin troller bu elolalarda da çok fazla plat olup kendini cha sanan toxicler oyununuza müdahale eder laf eder cart curt bu elonun kanserleri bronz ve silver kitleden daha beter plat eloyu cha elo sanıp size flame ile saldırırlar yok benim bu hesap smurfum benim westte ligim grand falan tarzı boş yapan kitle burada çok plat eloda biraz daha oyunu takip ederek oynamanız da fayda var hareketli ve gezerek oynayın daima bu elodan dia ya yükselirken kullandığım şampiyon genellikle İrelia oldu irelia scripti gerçekten perfect birazda oyun zekanız varsa irelia scripti ile plattan dia ya yükselmek platta kalmaktan daha kolay evade i ben tam kapatmadım belli stun taunt atan skilleri dodgelamak için kullandım pek anlaşılmadı ama gidip ezreal q su gibi syndra q su gibi skilleri bu eloda sürekli dodge atarsanız fark edilmesi zor olmuyor dediğim gibi sadece belli başlı bir kaç skill i dodgelamanız yeterli olacak onlarıda görmediğiniz yerden dodgelarsanız yine anlaşılır onun içinde sanırım evade de fow skillshot tarzı bir şey vardı onun tickini kaldırmanız yeterli çok fazla belli eden çarlardan bu eloda uzak durun misal kogmaw insan üstü bir kite atıyor yani gerçekten lcs oyuncularının bile atamayacağı tarzda bir kite çok belli ediyor önermem adc oynayan arkadaşlar için ise bu eloda samira öneririm direkt olarak ve ezreal, irelianın banlı olduğu zamanlar ahri oynuyorum çok mobil bir çar ve scriptte lpreborn da gayet başarılı

Eleştirime gelecek olursak bir kez yakınmıştım yine yakınıyorum yeni şampiyonların scriptleri eklenmeli vex viego zeri ve scripti eklenmemiş eski şampiyonların scriptleri evade e yeni şampiyonlar skillshotlarıda eklenmeli diye düşünüyorum mesela vex in skilleri dodgelanmıyor pek kullanmıyorum ama düşük elo bir hesapta oynarken bende evade yi sonuna kadar açıyorum activator e everfrost galeforce ve saymadığım diğer itemlerde var tabi sinsi pençe gibi eklenmeli onun dışında ücretsiz bir script için gerçekten lpreborn başarılı sadece eksikleri var biraz zamanla düzeleceğine eminim biraz karmaşık yazdım anlattım kusura bakmayın pek düzenli olmadı katkım olursa ne mutlu

Not : Yani dostlarım kısaca anlatmak istediğim script size free oyun kazandırmaz sadece oyunu kazanmanıza üçüncü parti yazılım olarak yardımcı olur sizin yerinize kombo atar kite atar dodge atar oyunu kazanmak kısaca scriptten geçmiyor sizin oyun bilginizden geçiyor siz oyunu ne kadar iyi okursanız oyunlarınızdan win alma oranınız scriptle beraber iki kat belki de daha fazla artar kendimden örnek veriyim yetenekli bir oyuncu değilim bu yüzden script kullanıyorum ama oyunu iyi okuya biliyorum ne yapacağımı bildiğim için master eloya kadar yükseldim bu zamana kadar ne yalan söyleyim ötesine geçemedim cha oldum grand oldum dersem yalan olur maks master eloyu gördüm ama oyun bilgimi daha çok geliştirerek o eloları da görücem tabi script detected olmazsa :D:D
hocam çok sağol gerçekten baya yardımcı oldun

Üye
4 HİZMET YILI
Parece muito bom , mais nao consigo usar ! alguma explicaçao facil pra uso ....

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
peki config ayarlarıyla ilgili bir bilgin var mıdır dostum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
gerçekten deneyimlerini paylaşman çok iyi olmuş. henüz kullanmaya başlamadım ama, kullanacağım zamanlar için çok güzel notlar yazdım kendime. ilk script çıktığı zamanlarda BOL kullanırken edinmiş olduğum tecrübelerde vardı tabi ama üzerinden çok zaman geçti. 4 veya 5. sezondu. zaten oyuna 2 sene ara vermiştim. bakalım belki yine script ile dia falan çıkıp biz de böyle tecrübelerimizi aktarırız :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Teşekkürler düşüncelerini paylşara benim gibi kullanma isteyen bir çok insani bilgilendirdiğini düşünüyorum eline sağlık

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Çok faydalı bir metin olmuş harbi üşenmedim okudum sağol dostum <3

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hayatımda hiç irelia oynamadım ama skillerini biliyorum bu scriptle inşallah feedlemem XD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...