LPReborn önerilerim eleştirilerim ve oyun tecrübelerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
paylaşımın ve değerlendirmen için teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
açıklaman çok hoşuma gitti teşekkür ederim dikkate alıcağım hepsini

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Teşekkür ederim arkadaşım, samira mainim ve tam olarak samirayı sc ile birlikte nasıl oynamamız gerek anlatabilir misin?

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Anladım, teşekkür ederim. Başka bir öneriniz varsa almak isterim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Config paylaşabilme ihtimalin var mı?

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bu tavsiyelerini kullanacağım. teşşekürler

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
tesekkür ederim bence gayet bilgilendirici bir forum olmus

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Detaylı bir yazı olmuş, eline sağlık üşenmeden yazdığın için. Kullanmadan önce bilgi aldım sağolasın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hiçbir Şekilde Belli etmesem ban yer miyim arkadaşlar ?

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
LPReborn ile fresh 30 level bir hesabı dia 3'e kadar kastım tecrübelerim şu yönde düşük elo arkadaşlar için space to Win çarlar az çok belli feeder ve troller gelsede Xerath Kog'Maw Vayne cassi gibi çarlar sizi Gold eloya kadar rahatlıkla %75 Win Rate oranıyla götürür düşük elodan bir nevi kurtulup plat eloya yolculuğa çıkıyorsunuz dikkat edin troller bu elolalarda da çok fazla plat olup kendini cha sanan toxicler oyununuza müdahale eder laf eder cart curt bu elonun kanserleri bronz ve Silver kitleden daha beter plat eloyu cha elo sanıp size flame ile saldırırlar yok benim bu hesap smurfum benim West'te ligim Grand falan tarzı boş yapan kitle burada çok plat eloda biraz daha oyunu takip ederek oynamanız da fayda var hareketli ve gezerek oynayın daima bu elodan dia ya yükselirken kullandığım şampiyon genellikle Irelia oldu Irelia scripti gerçekten perfect biraz da oyun zekanız varsa Irelia scripti ile plattan dia ya yükselmek platta kalmaktan daha kolay evade i ben tam kapatmadım belli stun taunt atan skilleri dodgelamak için kullandım pek anlaşılmadı ama gidip Ezreal Q su gibi Syndra Q su gibi skilleri bu eloda sürekli dodge atarsanız fark edilmesi zor olmuyor dediğim gibi sadece belli başlı birkaç skill i dodgelamanız yeterli olacak onları da görmediğiniz yerden dodgelarsanız yine anlaşılır onun içinde sanırım evade de fow skillshot tarzı bir şey vardı onun tickini kaldırmanız yeterli çok fazla belli eden çarlardan bu eloda uzak durun misal Kog'Maw insan üstü bir kite atıyor yani gerçekten lcs oyuncularının bile atamayacağı tarzda bir kite çok belli ediyor önermem ADC oynayan arkadaşlar için ise bu eloda Samira öneririm direkt olarak ve Ezreal, Irelia'nın banlı olduğu zamanlar Ahri oynuyorum çok mobil bir çar ve scriptte lpreborn da gayet başarılı.

Eleştirime gelecek olursak bir kez yakınmıştım yine yakınıyorum yeni şampiyonların scriptleri eklenmeli vex viego zeri ve scripti eklenmemiş eski şampiyonların scriptleri evade e yeni şampiyonlar skillshotları da eklenmeli diye düşünüyorum mesela vex in skilleri dodgelanmıyor pek kullanmıyorum ama düşük elo bir hesapta oynarken bende evade yi sonuna kadar açıyorum activator e everfrost galeforce ve saymadığım diğer itemlerde var tabii sinsi pençe gibi eklenmeli onun dışında ücretsiz bir script için gerçekten lpreborn başarılı sadece eksikleri var biraz zamanla düzeleceğine eminim biraz karmaşık yazdım anlattım kusura bakmayın pek düzenli olmadı katkım olursa ne mutlu.

Not: Yani dostlarım kısaca anlatmak istediğim script size Free oyun kazandırmaz sadece oyunu kazanmanıza üçüncü parti yazılım olarak yardımcı olur sizin yerinize kombo atar kite atar dodge atar oyunu kazanmak kısaca scriptten geçmiyor sizin oyun bilginizden geçiyor siz oyunu ne kadar iyi okursanız oyunlarınızdan Win alma oranınız scriptle beraber iki kat belki de daha fazla artar kendimden örnek vereyim yetenekli bir oyuncu değilim bu yüzden script kullanıyorum ama oyunu iyi okuya biliyorum ne yapacağımı bildiğim için Master eloya kadar yükseldim bu zamana kadar ne yalan söyleyim ötesine geçemedim cha oldum Grand oldum dersem yalan olur maksimum Master eloyu gördüm ama oyun bilgimi daha çok geliştirerek o eloları da göreceğim tabii script detected olmazsa :D:D
Çok yardımcı oldun scripti alabilirsem inşallah hepsini uygulicağım.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
teşekkürler yararlı bilgiler anlatırken space to win çarlardan da bahsetmişssin gayet iyi bir konu

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Paylaşımın için saol ben de script kullanıcısıyım yaptığın konuşmaları değerlendircem lol ü çok fazla oynamıyodum ama sen beni zevke getirdin saol :)

Trashware
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Gerçekden bilgilendirici bir konuydu başarılı:)

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yararlı bilgiler paylaşmışsın knk fakat ez de q ler bende yavaş atıyor oynaması zor geliyor bana bir de kog insan üstü kite gerektirmez normla kite atabilenler kog dada bir şey değişmiyor kalista desen belki

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Öncelikle bilgilendirmen için teşekkür ederim. Sc farm yapma konusunda yardımcı oluyor mu?

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
yazı için teşkkürler eminim işime yarayacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...