Süper Üye
ustam kog tek başına yeter eli kolu tutmayana ver çarı lane mantığını biliyosan garanti win bide sc pre bul kendineMerhaba arkadaşlar yeni hesap aldım diğer hesap elohele girdi ve şimdi şampiyon önerilerini bekliyorum 30 bin mavi var
Alacaklarım
Vayne yone kog le yasuo genelde orman ve solo mid de oynacam adc bilgim yok adc önermeyin daha önce denediniz güzel bulduğunuz şampiyonları yazarsanız sevinirim
amumu bc naut tresh çok iyi oluyor.Merhaba arkadaşlar yeni hesap aldım diğer hesap elohele girdi ve şimdi şampiyon önerilerini bekliyorum 30 bin mavi var
Alacaklarım
Vayne yone kog le yasuo genelde orman ve solo mid de oynacam adc bilgim yok adc önermeyin daha önce denediniz güzel bulduğunuz şampiyonları yazarsanız sevinirim
kanka hepimiz birimiz modunda denedim baştakını seçdiğimde güzel lane itip vuruyordu comboyu ne gibi hatalıYone yi çok tavsiye etmem hatalı genelde
destek de oynamıyacamı belirtim orman için amumu yetersiz ben alıyorum güzelce takımı öne geçiriyorum birşey yapamıyorlar o yüzden daha cok taşıyacak şampiyon önerisi..amumu bc naut tresh çok iyi oluyor.
Bende mi oluyor sadece bilmiyorum ama TF lerde Ultiyi saçma sapan atıyor rüzgarı yanlış atıyorkanka hepimiz birimiz modunda denedim baştakını seçdiğimde güzel lane itip vuruyordu comboyu ne gibi hatalı
ben sorun görmedim sen hangisini seçiyorsun r lerde sorun olduğunu okumuştumBende mi oluyor sadece bilmiyorum ama TF lerde Ultiyi saçma sapan atıyor rüzgarı yanlış atıyor
Hepsinde var R sıkıntısı kusursuz kasıcam dediğin için hiç alma derimben sorun görmedim sen hangisini seçiyorsun r lerde sorun olduğunu okumuştum
yasuo denediniz mi hocam ve akaliHepsinde var R sıkıntısı kusursuz kasıcam dediğin için hiç alma derim
amumu çok iyi oluyor hocam nasıl yetersiz geliyor sana? çok iyi q tuttruyor. naut bc de ormanda güzel oluyor. bunlara tank kasmayacaksın.kanka hepimiz birimiz modunda denedim baştakını seçdiğimde güzel lane itip vuruyordu comboyu ne gibi hatalı
Post automatically merged:
destek de oynamıyacamı belirtim orman için amumu yetersiz ben alıyorum güzelce takımı öne geçiriyorum birşey yapamıyorlar o yüzden daha cok taşıyacak şampiyon önerisi..
hocam geng atıyorsun sorun yok muq o yonden ama takım berbat gelince atsan bile geng taşıyamıyorsun yani takım taşıyamıyor sen tanksın hasarın yok. takımda bitiyor o yüzden daha cok taşımaya yönelik şampiyonları tercih ediyorum hasarı fazla olanamumu çok iyi oluyor hocam nasıl yetersiz geliyor sana? çok iyi q tuttruyor. naut bc de ormanda güzel oluyor. bunlara tank kasmayacaksın.
Ne hatasını gördünüz?Yone yi çok tavsiye etmem hatalı genelde
JG için Lee sin kesin tavsiyem.Merhaba arkadaşlar yeni hesap aldım diğer hesap elohele girdi ve şimdi şampiyon önerilerini bekliyorum 30 bin mavi var
Alacaklarım
Vayne yone kog le yasuo akali genelde orman ve solo mid de oynacam adc bilgim yok adc önermeyin daha önce denediniz güzel bulduğunuz şampiyonları yazarsanız sevinirim
lütfen yorumları okuyun o şampiyon yazıldıysa boşuna sırf mesaj kasmak için yazmayın.
Hesabın ismini yazın, sizi ekleyeyim en azından iki kişi daha rahat ederizhocam geng atıyorsun sorun yok muq o yonden ama takım berbat gelince atsan bile geng taşıyamıyorsun yani takım taşıyamıyor sen tanksın hasarın yok. takımda bitiyor o yüzden daha cok taşımaya yönelik şampiyonları tercih ediyorum hasarı fazla olan
mesaj at yazıyımNe hatasını gördünüz?
Yone ile sorunsuz oynanıyor, en azından ben oynayabiliyorum.
JG için Lee sin kesin tavsiyem.
Biraz troll, eğlence için rammusta olabilir.
Post automatically merged:
Hesabın ismini yazın, sizi ekleyeyim en azından iki kişi daha rahat ederiz( Alıntı yapmayı unutmayın )
Kolay heroları tavsiye ederim. Zor heroları çözene kadar çok zaman kaybedebilirsin. Sevdiğin 2-3 heroyu seç ve onlarda gelişmeye çalış. Sett, Master Yi, Samira meselaMerhaba arkadaşlar yeni hesap aldım diğer hesap elohele girdi ve şimdi şampiyon önerilerini bekliyorum 30 bin mavi var
Alacaklarım
Vayne yone kog le yasuo akali genelde orman ve solo mid de oynacam adc bilgim yok adc önermeyin daha önce denediniz güzel bulduğunuz şampiyonları yazarsanız sevinirim
lütfen yorumları okuyun o şampiyon yazıldıysa boşuna sırf mesaj kasmak için yazmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?