arkadaşlar normalde script ile hep Tristana mid veya adc oynarım ve 90k hasar vuruyorum her maçta fakat bazen Tristana banlanıyor ve ne alacağımı bilmiyorum. Tristana gibi taşıma potansiyeli yüksek script ile oynanan çarlar önerebilir misiniz 4-5 tane?
Kog'maw veya vayne ile taşıyabilirsin bence. Ama tamamen hasar itemleri alma. Bu iki şampiyon da kraken gusinso dan sonra oldukça yüksek hasara sahip oluyor. Geri kalan item hakkını tank itemlerinden yana kullanırsan ve yanına lulu alırsan oyunu taşıma ihtimalin artar.
arkadaşlar normalde script ile hep Tristana mid veya adc oynarım ve 90k hasar vuruyorum her maçta fakat bazen Tristana banlanıyor ve ne alacağımı bilmiyorum. Tristana gibi taşıma potansiyeli yüksek script ile oynanan çarlar önerebilir misiniz 4-5 tane?
Dostum Kog Maw, Samira, Vayne, Yasuo, Gibi Heroları deniyebilirsin tabi ki yanına hileli veya hilesiz bir pre arkadaşın olursa çok güzel eğlenceli bir maç geçer
gold2 den sonra sadece scriptin olması pek bir işe yaramıyor kendin oynamayı bilecen ki script iş yapsın ki legit oynanılmadığı takdirde hemen fark ediliyor