2 May 2022 #1 aybora2003xwa A Onaylı Üye Katılım 18 Eki 2021 Mesajlar 83 Tepki puanı 7 Ödüller 3 4 HİZMET YILI lpbreborn scriptin de xerath ayarları eskisi gibi değil 2 3 gün önce böyle değildi şimdi kendim ayar yapıyorum neden
lpbreborn scriptin de xerath ayarları eskisi gibi değil 2 3 gün önce böyle değildi şimdi kendim ayar yapıyorum neden
Çözüm U U uhpep 2 May 2022 Çalıştırı açın %appdata% klosöründen LPRB klosörünü silip tekrar hileyi yüklerseniz ayarlar sıfırlanır ve hatanız çözüme ulaşabilir.
Çalıştırı açın %appdata% klosöründen LPRB klosörünü silip tekrar hileyi yüklerseniz ayarlar sıfırlanır ve hatanız çözüme ulaşabilir.
2 May 2022 Yasaklandı #2 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI Çalıştırı açın %appdata% klosöründen LPRB klosörünü silip tekrar hileyi yüklerseniz ayarlar sıfırlanır ve hatanız çözüme ulaşabilir. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Çalıştırı açın %appdata% klosöründen LPRB klosörünü silip tekrar hileyi yüklerseniz ayarlar sıfırlanır ve hatanız çözüme ulaşabilir.