Ya başvurduk fakat bu süreci hızlandırma gibi bir durum söz konusu mu?Eğer mahallenizde altyapı yoksa buna sizin yapabileceğiniz bir şey yok fakat altyapı olmasına rağmen sorun yaşıyosanız Internet Sağlayıcınızla konuşabilirsiniz
Mahallenizden daha fazla kişinin başvurması onları acele ettirebilir diye düşünüyorum fakat yine de aynı sağlayıcıdan fazla kullanıcı yoksa bu yıllar bile sürebilirYa başvurduk fakat bu süreci hızlandırma gibi bir durum söz konusu mu?
benim arkadaşım ın mahallesinde de aynı olay vardı öyle yapmışlardımahalleden ımza toplayabılırsın hocam gelmesı ıcın
dostum yapmıyorlar ya yani çok imkansız bizim arkadaşın orda yoktu altyapı imza toplamışlar yine yaptırmamışlardı altyapı sıkıntı birazİimza toplansa bi 10 20 kişi yaparlar
Belediye ile görüşme sağlayın, bazı durumlarda devlet tasdikli internet sağlayıcıları teşvik edilip sokağa altyapı çektirebiliyorlar. Bir de merak ettim, nerede yaşıyorsun?Uzun zamandır evde oturuyoruz fakat alt yapı gelmiyor. Nereden sorgulatırsam sokağınızda alt yapı bulunmamaktadır diyor. Bunun için çözüm önerisi var mı?