Ultra Üye
Dostum malesef buna pek bişey yapacaginizi sanmıyorum yeni alt yapı talebi oluşturabilirsiniz ama bekleme süresi (24) ay /// son bir şey soyliyim talep yoğunlugu olursa gelip hemen yaparlar
Bursanın en büyük 2. semtinde oturuyorum. (Bağlarbaşı Mah.)Belediye ile görüşme sağlayın, bazı durumlarda devlet tasdikli internet sağlayıcıları teşvik edilip sokağa altyapı çektirebiliyorlar. Bir de merak ettim, nerede yaşıyorsun?
2 Apartman olarak başvuruda bulunduk (yaklaşık 16 daire) fakat hala gelmedi.Mahallende alt yapı yok kanka sen türktelekoma söylesen bile mahallendeki diğer insanlarında söylemesi lazım 1-2 kişiye bakmıyorlar
hangi internet2 Apartman olarak başvuruda bulunduk (yaklaşık 16 daire) fakat hala gelmedi.
En büyük yerleşkelerden birisine altyapı döşememeleri de ilginmiş, tuhafıma gitmedi değil.Bursanın en büyük 2. semtinde oturuyorum. (Bağlarbaşı Mah.)
İnternette sıkıntı yok diyor arkadaş turktelekom ne alaka altyapım yok diyortürktelekom a bildirmeniz lazım
Bu ve bunun gibi durumlar için, sistem tanımlarında problem olabiliyor. o yüzden şebeke kontrol ve tanımı için türk telekoma gitmek gerekli. Ekip yönlendirmesiyle çözülüyor ama altyapı hiç yok ise eğer dilekçe veriyorsunuz nasip kısmet diyip bekliyorsunuzBen eski evden yeni eve geçtiğimde alt yapı yok demişlerdi hat taşıma için. Ama hat taşıma gerçekleşmişti ve hala da kullanıyorum