Kanka zaten bunun altındaki fiyatlarda şu saçma olan turboxlara giriyo 3 haftadır piyasayı araştırıyorum en uygun bu turbox vb. gibi bişey alcağıma bu daha mantıklı değilmibence ikiside alınmaz fiyatları aşırı saçma fazla
istediğim fpsyi alabilirmiyim valoda cs go da 100+ikisi de sacma pahali ama apu olan daha mantikli gibi geldi
Onu duymuştum indirim olayını fakat abartı bi indirim yok diye duymuştum doğrumuTek ve net tavsiye bak cuma günü akşam incehesap sitesine gir ve çok uygun sistemler oradan bakabilirsin
Abiler kardeşler bilgisayar alıcam bütçem max 9000 TL. 2. ele fazla bulaşmak istemiyorum şuan kullandığım bilgisayarın ekran kartı yandı bilgisayarcıya gittiğimde onarılmış olduğunu söyledi halbuki ben hatasız diye almıştım.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Leptop zor alınır gaming olarak 14 15 lazım. Masaüstüne yöneldim vatan bilgisayarın kendi topladığı 2 bilgisayar linki bıraktım. Aldığımda Valorant da CsGO da üzmesin beni 100+ fps alıyım yeter Sizce alınır mı veya bu fiyatdüzeyde daha iyi önerisi olan varmı (İşlemci olarak fazla bilgim yok o yüzden kendim toplayamıyorum)
Çok abaratı değil ama sonuçta indirim var diğer sitelere göre gayet yüksek benceOnu duymuştum indirim olayını fakat abartı bi indirim yok diye duymuştum doğrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?