Memory hackers loader sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba şu gelen csgo hileleri hakkında konuşmak istiyorum ilk loadere gelen sybte hilesi en başta çalışıyordu fakat şimdi hiç açılmıyor bile sonra tbe project geldi onu ilk seferinde çalıştırdım fakat ondan sonra çoğu kişiler hata aldığı için belirli bir düzenleme yaptılar ve ben o düzenlemeden sonra hiçbir cs go hilesini çalışıtıramaz oldum böyle bir forum sitesinde çoğu loader sorunları başlıklarına bende de hata olduğu belirttim hiçbir moderatör veya hile yapımcıları cevap vermiyor burası bir hile sitesi fakat hiçbirşey dikkate alınmıyor şu loader güncellemeden gelen cs go hilesinden gayet memnundum loader sıfırdan kodlandıktan sonra gine sıkıntı yoktu hile paylaşıyorsunuz fakat sıkıntıları düzeltmiyosunuz 1-2 haftadır cs go tbe project adlı hilenin testi yapılıyor dendi fakat ne test bitti ne de ne zaman biteceği dendi artık lütfen şu sorunları düzeltin birtek cs go hilesi kullanıyordum o da bozuldu

teşekkürler..

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bendede Cs Go Var fakat Pc'm Kötü kaldıracagını düsünüyordum fakat 5v5 oyunlarda 10 15 fps.1v1 de 60 2v2 de 50 fln Yani oynamıyorum Cs yi fakat Belki hileli oynarım Hilede Ne özellikler Var söylermisin ?
wall hack var aimbot var trigger bot var no flash var no hands var bhop var zaten yapımcı kendi legit ayarlarını da yapmış adama vurcağın zaman aimbotun tuşu ateş etme tuşuna kayıtlı olduğu için hs attırıyo güzel hile de keşke şimdi de çalıştırabilsem :'(

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
wall hack var aimbot var trigger bot var no flash var no hands var bhop var zaten yapımcı kendi legit ayarlarını da yapmış adama vurcağın zaman aimbotun tuşu ateş etme tuşuna kayıtlı olduğu için hs attırıyo güzel hile de keşke şimdi de çalıştırabilsem :'(
Senin adına üzüldüm.Özellikleri Söyledigin İçin teşekkürler.Birazdan Bakarım denerim kendimde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...