Çözüldü Memory Hackers Programı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Sitede bulunan programı indiriyorum normalde programı açtığımda oturum açtığım hesabın adı yazması gerekiyor ama yok ve chata de bir şey yazamıyorum ne kadar reklam onayıda yapsam kabul etmiyor.

Üye
8 HİZMET YILI
program neden çalışmıyor yardım etseniz rar dan çıkarıyorum sorun çıkmıor hiç açılmıyor loader yardm edermisiniz ?

Üye
8 HİZMET YILI
aynı sorun bendede var rıca etsem nereye gırecez acaba o kodu bulamıyorum delırdım hıleler paralımı bu arada ne kadar

Üye
8 HİZMET YILI
DWORD LİTE I LOAD LIYORUM OYUNU ACIYORUM HİLENİN TUŞLARI ÇIKIYOR KARŞIMA TAMAM DİYORUM OYUN KAPANIYOR AÇAMIYORUM HİLEYLE OYUNU ??????????

Üye
8 HİZMET YILI
hadi zulu p2w olmaktan çıktıda csgo p2w mi ?
bence bu işin arkasında başka bir iş var.
kafalar karışık
çünkü hala para yatıran kazanıyor 2 tane para yatırmayanlar için eşya geldi diyemi oldu bunlar ?

Süper Üye
8 HİZMET YILI
hadi zulu p2w olmaktan çıktıda csgo p2w mi ?
bence bu işin arkasında başka bir iş var.
kafalar karışık
çünkü hala para yatıran kazanıyor 2 tane para yatırmayanlar için eşya geldi diyemi oldu bunlar ?

Dostum CS GO p2w değil ancak neredeyse tüm dünyada o oyunun hilesi çıkartılıyor biz neden çıkartmayalım , kaldı ki bizim hilemiz o ücretsiz çıkan hilelere göre premium seviyesinde ve algılanması en düşük ihtimalde.

Zulu'nun olayı ayrı forumda da açıklamalar yapılmış, Zulu Xıgncode yerine artık Battleye sistemine geçtiği için public olarak dağıtılıp undetected hale getirilmesi oldukça zor diğer anti-cheat yazılımlarına göre daha gelişmiş ve bu Battleye'ı geçebilmek için genelde yabancılar ayrı ayrı server sistemi kullanıyorlar, daha farklı bypass sistemleri var. Bizim ekipte çok kolay Bypass edebiliyor sorun zaten orada değil sorun neredeyse buradaki bin i aşkın üyenin de aynı anda hileyi algılanmadan kullanabilmesi buda mümkün olmuyor. Şuan zaten nereye baksanız Battleye korumasına sahip oyunlar için ücretsiz hileler bulamazsınız, edinemezsiniz bulsanızda ban yersiniz kısa sürede. Zulu zaten oynanmaya değecek dinamikleri olan bir oyun değil bana göre, fakat p2w lik bir durumu kalmadı eskisine göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...