Selamun Aleyküm Arkadaşlar Ben Bu İşe Heves Saldım Ve Yapmak İstiyorum Ama Memory Nasıl Kodlarım İnanınki Bilmiyorum Kod Konusunda Bilgin Azda Olsa var Bana Yetecek Kadar Yardım Ederseniz Sevinirim Bu Arada Sitenize Yeni Üye Oldum
mesela warface fps oyunun momory almak gibi"Memory Nasıl Kodlarım" derken neyi kastettiğinizi hiç anlayamadım hocam kodlamaya başlamak istiyorsanız burdaki konuyu inceleyebilirsiniz.
https://memoryhackers.org/konular/yazilima-nereden-baslamaliyim-diyenler.184687/
knk bu cumleyi Anlayacak bi Allahın kulu yok sen hile nasıl kodlarım mı demek istiyosunmesela warface fps oyunun momory almak gibi
knk bu cumleyi Anlayacak bi Allahın kulu yok sen hile nasıl kodlarım mı demek istiyosun
daha Açıklayıcı bir Şekilde Anlatayım Simdi Warface Oyunundaki Modulleri Cekiyoruz Kısaca Hile Yapıcam Yani Oyundaki Verileri cektikten Sonra Virsual Studio Enjet te Etmemiz Lazım Vavmemory.dll Dosyası Gibi Hilelerin Acılmamasını Sağlayan Programlar Oluyo Genelde Onları Geçici Olarak Engelliyorsujn Ve Hileni Kullanıyosun Onu Kas Etmek İstedim Ama Anlatamadım heraldeknk bu cumleyi Anlayacak bi Allahın kulu yok sen hile nasıl kodlarım mı demek istiyosun