Selamun Aleyküm Arkadaşlar Ben Bu İşe Heves Saldım Ve Yapmak İstiyorum Ama Memory Nasıl Kodlarım İnanınki Bilmiyorum Kod Konusunda Bilgin Azda Olsa var Bana Yetecek Kadar Yardım Ederseniz Sevinirim Bu Arada Sitenize Yeni Üye Oldum
merhaba yönetim ekibine girmek öyle kolay değil yaptığın projeleri sitede paylaşarak yanı misal kendinin olan valorant hilesini paylaşarak kendini kanıtlamalısın ki yöneticiler görsün baksın incelesin belki öyle alınabilirsin
yanı ek olarak kodlama öğrenmek için C, C#, C++, Java, JavaScript gibi dilleri öğrenmen lazım öğrenmek sana bağlı ne kadar hızlı şekilde öğrenirsen o kadar senin için faydası var
merhaba yönetim ekibine girmek öyle kolay değil yaptığın projeleri sitede paylaşarak yanı misal kendinin olan valorant hilesini paylaşarak kendini kanıtlamalısın ki yöneticiler görsün baksın incelesin belki öyle alınabilirsin
yanı ek olarak kodlama öğrenmek için C, C#, C++, Java, JavaScript gibi dilleri öğrenmen lazım öğrenmek sana bağlı ne kadar hızlı şekilde öğrenirsen o kadar senin için faydası var
kardeş o işe ben de gönül sardım ama bize göre değil gerçekten. işin içine bir dünya bilinmesi gereken bilgi vs çıkıyor. ben yapamadım seni bilemem şimdiden kolay gelsin
daha Açıklayıcı bir Şekilde Anlatayım Simdi Warface Oyunundaki Modulleri Cekiyoruz Kısaca Hile Yapıcam Yani Oyundaki Verileri cektikten Sonra Virsual Studio Enjet te Etmemiz Lazım Vavmemory.dll Dosyası Gibi Hilelerin Acılmamasını Sağlayan Programlar Oluyo Genelde Onları Geçici Olarak Engelliyorsujn Ve Hileni Kullanıyosun Onu Kas Etmek İstedim Ama Anlatamadım heralde