Onaylı Üye
Ben 1 yıl önce ow ban yemiştim baya kullanmıştım hileyi sıkıntı çıkmadı şu anda nasıldır bilemiyorum sen nasıl ban yedin peki dostum ow mi normal mi?Herhangi bir oyuna (eğer bir ac sistemi varsa) 3. parti yazılım injeckt ettiğiniz zaman ban yeme ihtimaliniz vardır. Ne kadar topluluk sunucularına da girseniz onlarında çoğu VAC ile korunuyor. Hileleri kullanırken veya kullandıktan bir süre sonra ban yemeyi zaten kullanmadan önce göze alarak kullanıyorsunuz. Belki report edildiniz ve ban yediniz bu da olabilir.
CSGO sByte hilesi ile yüksek ranklara kasıp ban yemeyen, üstünden bir süre geçse de ban yemeyen birsürü kullanıcı var. Fakat yine de herkes kullanırken ban riskini göze alıyor...
VAC tarafından atılan banların belli etme ile alakası yok dostumbelli edersen yersin tabi
belli edilip etmeme ile alakası yoktur arkada çalışan 3.parti yazılıma göre ban atar bılmeden yorum yazma senın dedigin doğru belli etmemesi gerekirbelli edersen yersin tabi
Biliyorum göze aldım ancak bilgisiyarda kullandığım hilelerde ban yemezken MH'de yiyorum. Ayrıca banı 24 Temmuzda yemişim 24 Temmuz öncesi ve sonrasında hile açmadım ama başka bir bilgisiyar ile girdim ve o pc de hiç hile yoktu sebebi bu olabilirmi?Herhangi bir oyuna (eğer bir ac sistemi varsa) 3. parti yazılım injeckt ettiğiniz zaman ban yeme ihtimaliniz vardır. Ne kadar topluluk sunucularına da girseniz onlarında çoğu VAC ile korunuyor. Hileleri kullanırken veya kullandıktan bir süre sonra ban yemeyi zaten kullanmadan önce göze alarak kullanıyorsunuz. Belki report edildiniz ve ban yediniz bu da olabilir.
CSGO sByte hilesi ile yüksek ranklara kasıp ban yemeyen, üstünden bir süre geçse de ban yemeyen birsürü kullanıcı var. Fakat yine de herkes kullanırken ban riskini göze alıyor...
1.5 yıldır hile kullanıyorum ve bu hesapta bir çok hile açtım youtubede video attım hesabımla alaklı bi sorun olmadı ancak uzun zaman önce de memoryhackers'deki hileyi açtığım zaman ban yedim ve talimatlara uygun yapiyordum sorun bende olduğunu düşünmüyorum.dostum her hilede ban riski vardır önemli olan ne kadar belli ettiğindir eğer yeni hile kullanmaya başladıysan tabikide ban yersin eğer usta legit oynayıcısıysan yemesin
Dostum sıkıntı şu Bilgisiyarı kurduğum bir hile ile ban yemezken, mh'den açtığım hile ile ban yiyorum.Birader adam sana ban yemeniz mumkun degil ban riski yok diye birsey soylemiyor sonucta hile korumali bir oyunda hile yapiyorsun illa ban yiceksin ne bekliyordun
sağol reis maalesef öyle diyorsun ama şöyleki çok kaliteli bir hileyi kullandım ve 1 tane hesap bile ban yemedi keşke güncelleme gelmeden önce o hile ile hesap kassaydımHiçbir oyunda hile kullanıpta ban yememe gibi bi ihtimalin olamaz vac yakalamıştır, ben bi hile kullanıpta 5-6 ay sonra yemiştim illa ki yersin dostum yapacak bişey yok geçmiş olsun
Sağol reissenin için üzüldüm
Hileyi açıp ara sıra oynuyorum o 186 saatin hepsi hile değil yani 20 saati hiledir.kim dedi sana ban yemiyceksin diye ki hile kullanıyorsun elbette ki ban yeme ihtimalin var bunu göre alarak yapıyorsun bunu neyin emeği yani...
Öncelikle güzel yorumun için teşekkür ederim, ancak Hileyi pek kullanmama rağmen yedim yaniHerhangi bir oyuna (eğer bir ac sistemi varsa) 3. parti yazılım injeckt ettiğiniz zaman ban yeme ihtimaliniz vardır. Ne kadar topluluk sunucularına da girseniz onlarında çoğu VAC ile korunuyor. Hileleri kullanırken veya kullandıktan bir süre sonra ban yemeyi zaten kullanmadan önce göze alarak kullanıyorsunuz. Belki report edildiniz ve ban yediniz bu da olabilir.
Dostum VAC BYPASS'ım var ancak MH'den açtığım hilede hiç kullanmadım çünkü kendisi yapıyordur diye düşündüm ve evet Vac Bypas lı hile kullandım çok kaliteli bir hile 1 kere bile ban yedirtmemişti ancak güncelleme gelince bozuldu belki yenisi çıkmıştır kim bilir...Zaten pek Fazla Hile Kullanan birisi değilimdir.vac bypass kullanmayı denedinmi hiç bn kullandım ban yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?