MemoryHackers Sayesinde Başardığınız İmkansızlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Haydi hepimiz memoryhackers sayesinde başardığımız imkansızları atalım ben başlıyorum

3 günde taç olup livikte 40 leşlik hasar vermek

asdasd123.PNG

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Elo hell'den kurtulmak.

Moderatörün son düzenlenenleri:
When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
memory hackers sayesinde başardığım en iyi yaşadığım imkansızlık hile kullanıp 1 yılı aşkın ban yemeden oynamak

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
cs go da dust 2 haritasında midde 4 kişiyi kapı arkası hs atmak

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Benim para verdiğim hesapta hile açmam mümkün değildi ama mh sayesinde açtım :D

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sitedeki hilelerde esp dışında no reocil ve mics tarzında hileler yok aimbot da mause aimbot tarzında legit böyle bu kadar yüksek lig kasıcak özellik yok sitedeki 2 pubg mobil hilesini denedim o kadar magic bullet gibi özellikler görmedim tabi onları istesem paralı hile alırdım orası benim boşumda. bu kadar ligi sadece esp ilemi çıktın çünkü bütün aimbotlar biraz kötü elimle daha iyi sprey atıyorum hangi hileyi kullanıyorsan golite aimbot biraz kötü ama esp iyi diğer hilenin aimbotu esp si calısmıyor bende menü ve radar geldiği halde.

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
ban yemeden oralara gelmene şaşkınım emin ol sadece esp açıyorum ama gününde yine ban yiyiorum

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ban yemeden oralara gelmene şaşkınım emin ol sadece esp açıyorum ama gününde yine ban yiyiorum
Doğru usta sadece esp kulllanp ban yiyen var hile herkese açık odluğu icin ki paralı hileler bile hileyi belli edince ban yiyorsun ki hiçbir şey yapmadan sadece forumda hesap açarak kullanabilceğin hileyle sıfırdan veya bronz gümüşden oraya çıkmak imkansız değil ama ban yersin abi illaki banada inandırıcı gelmedi sadece esp kullanırken ban yerken aimbot açıp ban yemeden fatih kasmak biraz salla kazandan 15 gb geldi bana

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bronzlara temas etmeden ilerliyebilmek istiyorum fakat henüz erişimim yok rez alın hileyi kullanabildiğim zaman taç oldum diye konuya yazıcam :(

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
diğer oyunculardan 1 adım önde olmamı sağladı burdan @nader11ndeu ve diyer bütün yetkililere çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız muck*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...