bu skor ne kadar olmamalı ? çünkü sadece izleme kulanıyorum 300 geçiyor yaben yemiyorum allah allah öncekinde 2 gün atmayıp recoili açınca ban yiyodum şimdi hiç ban yok skor bazen 450 oluyo yine yemiyorum bakalım bu gün de gireyim yazarım
bu skor ne kadar olmamalı ? çünkü sadece izleme kulanıyorum 300 geçiyor yaben yemiyorum allah allah öncekinde 2 gün atmayıp recoili açınca ban yiyodum şimdi hiç ban yok skor bazen 450 oluyo yine yemiyorum bakalım bu gün de gireyim yazarım
ben varım 55 tllik hesabım gittiaım botan yıyen varmı arkadaslar
ne alakası var sadece esp guvenlı ban yemezsınız dıor espden de ban yioruz burda hıleyı kullanınca %100 ban yersiniz demiyor boş yapmaya gerek yok.Arkadaşlar Hileyi Kullanıp ban yedim diye ağlıyorsunuz Zaten hileyi kullandığınız anda ban yemeyi göze almanız demektir ?
hiçççççççççççç istiyolarki ban yemeden FATIH olalımArkadaşlar Hileyi Kullanıp ban yedim diye ağlıyorsunuz Zaten hileyi kullandığınız anda ban yemeyi göze almanız demektir ?
sadece esp kullananlar %100 ban yemez dedi nader11ndeu fakat esp dende ban yedık?hiçççççççççççç istiyolarki ban yemeden FATIH olalım![]()
çok güzel bir hesabım risk yok diye ban yedi ama göze alarak açmıştım zaten sorun yok memoryi kullanmıyorum artık çünkü daha iyi bir hile buldumsadece esp kullananlar %100 ban yemez dedi nader11ndeu fakat esp dende ban yedık?
tek sorun o muhileyi açar açmaz daha adam öldürmeden ban yedimbirde güncellemeden sonra oyun inanılmaz kasıyor çözüm bulamadım..
Bu arada başka bir siteden hile buldum bot ve oyuncu ayrımı yapabiliyor çok iyi bir özellik ama aimi dandik birde buraya alıştığımdan mıdır nedir diğer hile çok kötü geldi acayip kafa karıştırıcı.. bot ayrımı keşke bizimkine de eklense.
hangi fonksiyonları açtınızki ?otomatik ban mı var 3 4 guest hesap ilk oyundan ban yedi dün böyle bir problem yoktu
özelden yazar mısın hangı hıle oldunuçok güzel bir hesabım risk yok diye ban yedi ama göze alarak açmıştım zaten sorun yok memoryi kullanmıyorum artık çünkü daha iyi bir hile buldum6 sezondan beri oynuyorum ban yemedim
Post automatically merged:
tek sorun o mubence god view ve aim ayarı kafa gövde seçeneği eklenmesi lazım 5. sezonda oldugu gibi 5. sezonun hilesi en efsane hileydi
şimdikilere ısınamıyorum
ben sadece esp ile oynadım nası ban yedim ozaman?Misler gibi oynuyorum hala herşey açık abartmadan tabi relax oynuyoz. Ve memoryhackers hariç asla başka yerlerden hile kurmadım.!!! Herşey sizde bitiyor.....
ben sadece esp ile oynadım nası ban yedim ozaman?
demek ıstedıgım 3 sezondur esp ıle oynuyodum sıkıntı yok baska kek lerle bu sezon mh ile oynamaya başladım sezon sonunda tak dıe yedım espden banıO da ayrı yetenek yaniher sisin altında bir kurt yatar. Vardır bir şey Tahminler çok deriz ama sen o yoktu bu yoktu şunu yapmadım dersin. Dediğim gibi olay sende biter. Bir daha öyle bir durumun ( Ban ) yaşanmaması için ne gibi bir değişiklik yapmalısın onu bir düşün.