Merhaba arkadaşlar(Pubg mobile hack ilgili)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gazeteci
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
ben yemiyorum allah allah öncekinde 2 gün atmayıp recoili açınca ban yiyodum şimdi hiç ban yok skor bazen 450 oluyo yine yemiyorum bakalım bu gün de gireyim yazarım
bu skor ne kadar olmamalı ? çünkü sadece izleme kulanıyorum 300 geçiyor ya

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaslar simdilik hileyi kullanmayin ban atiyor. 2 hesabim (orjinal fb hesabim ve guest hesabi) banlandi

Btw
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Hileyi Kullanıp ban yedim diye ağlıyorsunuz Zaten hileyi kullandığınız anda ban yemeyi göze almanız demektir ?

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
açar açmaz ban yiyorsun diye bir dünya yok kardeşim daha önce keki fullemiş kullanmışsın daha sonra girdiğinde ban yemişsindir. Milleti kandırmaya çalışıp kurumu kötüleme.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
bende ban yedim.
Post automatically merged:

Arkadaşlar Hileyi Kullanıp ban yedim diye ağlıyorsunuz Zaten hileyi kullandığınız anda ban yemeyi göze almanız demektir ?
ne alakası var sadece esp guvenlı ban yemezsınız dıor espden de ban yioruz burda hıleyı kullanınca %100 ban yersiniz demiyor boş yapmaya gerek yok.

Üye
7 HİZMET YILI
hileyi açar açmaz daha adam öldürmeden ban yedim :) birde güncellemeden sonra oyun inanılmaz kasıyor çözüm bulamadım..
Bu arada başka bir siteden hile buldum bot ve oyuncu ayrımı yapabiliyor çok iyi bir özellik ama aimi dandik birde buraya alıştığımdan mıdır nedir diğer hile çok kötü geldi acayip kafa karıştırıcı.. bot ayrımı keşke bizimkine de eklense.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sadece esp kullananlar %100 ban yemez dedi nader11ndeu fakat esp dende ban yedık?
çok güzel bir hesabım risk yok diye ban yedi ama göze alarak açmıştım zaten sorun yok memoryi kullanmıyorum artık çünkü daha iyi bir hile buldum :D 6 sezondan beri oynuyorum ban yemedim

hileyi açar açmaz daha adam öldürmeden ban yedim :) birde güncellemeden sonra oyun inanılmaz kasıyor çözüm bulamadım..
Bu arada başka bir siteden hile buldum bot ve oyuncu ayrımı yapabiliyor çok iyi bir özellik ama aimi dandik birde buraya alıştığımdan mıdır nedir diğer hile çok kötü geldi acayip kafa karıştırıcı.. bot ayrımı keşke bizimkine de eklense.
tek sorun o mu :D bence god view ve aim ayarı kafa gövde seçeneği eklenmesi lazım 5. sezonda oldugu gibi 5. sezonun hilesi en efsane hileydi :) şimdikilere ısınamıyorum

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
otomatik ban mı var 3 4 guest hesap ilk oyundan ban yedi dün böyle bir problem yoktu

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hile ile bu ay bitinceye kadar girmeyin.
Hala banlamaya devam ediyorlar.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
çok güzel bir hesabım risk yok diye ban yedi ama göze alarak açmıştım zaten sorun yok memoryi kullanmıyorum artık çünkü daha iyi bir hile buldum :D 6 sezondan beri oynuyorum ban yemedim

tek sorun o mu :D bence god view ve aim ayarı kafa gövde seçeneği eklenmesi lazım 5. sezonda oldugu gibi 5. sezonun hilesi en efsane hileydi :) şimdikilere ısınamıyorum
özelden yazar mısın hangı hıle oldunu

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
beyler çoğu kişi hangi hile özeliğinin ban atığını bile bilmiyor RiskBan yazan özelikleri kapayınca ban atmıyor başda bende bilmiyordum fakat dikkatli inceleyince sorun kaynağı şuan için risk ban yazan hile özeliklerinden kaynaklanıyor o özelikleri kapatınca ban atmamak da hile.#Kilit

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Şu oyunlardan ban yemeyi nasıl başarıyorsunuz gerçekten çok ilginç hala banlanmadım :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Misler gibi oynuyorum hala herşey açık abartmadan tabi relax oynuyoz. Ve memoryhackers hariç asla başka yerlerden hile kurmadım.!!! Herşey sizde bitiyor.....

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ben sadece esp ile oynadım nası ban yedim ozaman?

O da ayrı yetenek yani :D her sisin altında bir kurt yatar. Vardır bir şey Tahminler çok deriz ama sen o yoktu bu yoktu şunu yapmadım dersin. Dediğim gibi olay sende biter. Bir daha öyle bir durumun ( Ban ) yaşanmaması için ne gibi bir değişiklik yapmalısın onu bir düşün.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
O da ayrı yetenek yani :D her sisin altında bir kurt yatar. Vardır bir şey Tahminler çok deriz ama sen o yoktu bu yoktu şunu yapmadım dersin. Dediğim gibi olay sende biter. Bir daha öyle bir durumun ( Ban ) yaşanmaması için ne gibi bir değişiklik yapmalısın onu bir düşün.
demek ıstedıgım 3 sezondur esp ıle oynuyodum sıkıntı yok baska kek lerle bu sezon mh ile oynamaya başladım sezon sonunda tak dıe yedım espden banı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...