Çözüldü merhaba sorum şöyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bir oyunun hilesini indirdiğimiz zaman farklı bir oyundan da ban yiyebilir miyiz bir örnek vereyim cs go hilesi indirdim pubg steam versiyonundan ban yer miyim riski var mıdır lütfen bilgisi olan konuşsun raporlamak istemiyorum

Çözüm
hile indirmekle ban yemezsin öyle birşey olmaz ama diyelim
cs go da vac ban yedin bu şu anlama geliyo vac kullanan oyunlara giremezsin artık
bu arada pubg zaten battleye kullanıyor sıkıntı olmaz ama hilenin arkada açık kalmamasına dikkat et
Üye
5 HİZMET YILI
2 alakasız oyunun birbiriyle ilgili nasıl bi ban ilişkisi olabilir ki. yani ben usko oynuyorum pedal kullanıyorum diye cs go da ban mı atıcaklar. Öyle bişey olmaz Hocam

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bazı oyunlarda İp üzerinden ban var mesela csyi başka hesapta oynuyorsun ama senin asıl çarında ban yiyor baya riskli o yüzden

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben Pubg Mobile Hilesi İndirimişitim Windowsun C: Kısmına sys dosyası koymus ben bılmıyordum pubg lite actım ve 10 yıl ban yedım baska oyun acmadan once C: kısmını Kontrol Etmenı Tavsıye Ederim sys dosyasını process hacker adlı programı ındırıp kaldırırsanız sys dosyası kalkacaktır yardım edebıldıysem ne mutlu bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...