Mesajlara geç cevap veren kız arkadaşa nasıl davranılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
engelle nerden biliyorsun diye sorma biliyorum:peepoCryv2:

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
2 3 gün yazıp sonra bi anda yazmayı kesersen belki seni merak eder ve yazmaya başlar yine cevap verme story at daha sonra eğer çıldırırsa cevap verirsin

Üye
4 HİZMET YILI
direkt engeli bas geç aga bazen ergen kızlarla uğraşılmıyor

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kardeşim kızlar o yaşlar şıp sevdi olur yani gayet normal biri gider biri gelir sen sen ol bir kıza bence bağlı kalma başın çok ağrır sonra

Cehennem
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kızı al konuş ne yapmaya çalışıyorsun de kanka taktiğe ya da birşeye gerek yok ki kızla konuşmadan bilemezsin sonuçta ona dürüst olmasını söyle zaten ne olucaksa olur ondan sonra belki sıkılmıştır belki de biraz uzak kalmak istemiştir bilemezsin yani her zaman önce iletişim.
Aga bugün konuştuk zaten birazcık ufak tefek sıkıntıları olmuş da ondan dolayı bi sorun yok şuan sağolasın

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
knk samimiyeti arttır biraz sır vermeyi dene o da sana sır verecektir aradaki güveni arttır

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
anlayisli , zaten sevmiyorsa belli eder kendini ama insan sonucta yogun olabilir :kappajail:

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kardeşim her zaman kaçan kovalanır umursamamazlık yapıcaksın :)

Üye
4 HİZMET YILI
O yazmadığı sürece yazıp etme, kesinlikle canı seni isteyecek :)

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
babacım hemen yol ver o kıza eğer hoslanmıyorsan içinde bir şey yoksa varsa da flörtöz davranıp şansını dene yoksa kız ilgi istediği zamanlarda kapını çalar sadece sen de sinyal sanıp kendini hırpalarsın maalesef ben yaşadım uzun bir süre senin de yaşamanı istemem

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
sana olan ilgisi varsa nabza göre şerbet vermek en doğrusudur bu tür durumlarda, çünkü ne kadar çok kovalarsan o kadar kaçıyorlar :D

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir kız arkadaşım var, sevgili değiliz. Biz bununla bayağı yakınız yani aslında dışardan baksanız sevgilisiniz siz dersiniz ama öyle değil, her gün konuşurken bir anda ilgisi çekildi diye biliyorum. Mesajlara günden güne cevap falan veriyor, nasıl ve ne yapmam gerekiyor? Yetkili biri varsa bu konuda yardım edebilir mi acaba? :) Ben 21 yaşındayım, kız arkadaşım 18 yaşında.
egosunu tatmin etme knk

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Fazla değer başı öne eğer ne kadar sık mesaj atar hjemen cevap verirsen 2-0 geride başlarsın kim olursa olsun herkese hakettıgı gıbı sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davranacaksın

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir kız arkadaşım var, sevgili değiliz. Biz bununla bayağı yakınız yani aslında dışardan baksanız sevgilisiniz siz dersiniz ama öyle değil, her gün konuşurken bir anda ilgisi çekildi diye biliyorum. Mesajlara günden güne cevap falan veriyor, nasıl ve ne yapmam gerekiyor? Yetkili biri varsa bu konuda yardım edebilir mi acaba? :) Ben 21 yaşındayım, kız arkadaşım 18 yaşında
kanks yazmıcan

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
sende geç cevaplayabilirsin yada bi süre yazmayıp onun konu açmasını bekleyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...