İllaki kendi sevdiğin bir mesleğin olur.Dert etme bunları para kazanılır.Arkadaslar benim gibi olan varmı Suan 11 sınıfım aklımda kafamda beynimde hiçbi meslek yok sadece büyümek istemiyom
benim gibi olan varmıydı lisede
haklısın vallaknk moralini bozmak istemem ama tıp okumadığın sürece iş bulman baya zor olcak çoğu meslek zaten verdiği parayla geçinmesi zor o yüzden önceliğin sevdiğin iş sonraki öncelikde kesinlikle hangi meslek yaparsam rahat yaşarım olsun
Bilgisayarda çok içli dışlıysan yazılım seçebilirsinArkadaslar benim gibi olan varmı Suan 11 sınıfım aklımda kafamda beynimde hiçbi meslek yok sadece büyümek istemiyom
aynenHocam Türkiye'de sevdiğin meslek değil de para kazanabileceğin bir mesleğe odaklanmak zorundasın
benim tavsiyem bilgisayar alanına yönel gerek yazılım gerek teknik bilgi olarak geleceğin parlak mesleği duruyor tabii aşçılık gibi işler de bayağı tutar okuduğun liseye göre değişir hangi bölümler var?Arkadaslar benim gibi olan varmı Suan 11 sınıfım aklımda kafamda beynimde hiçbi meslek yok sadece büyümek istemiyom
Asker polis ol güzel maaşı var..Kpss ye çalış memur ol küçüğünden derim
tıp okuyuncada 30 yaşına kadar maaş alamıyorsunki bi amacı yok yani 30 yaşına kadar zaten ölme riskin yüksek yolda yürüyüp ölürüm hayatımı yaşayamadanknk moralini bozmak istemem ama tıp okumadığın sürece iş bulman baya zor olcak çoğu meslek zaten verdiği parayla geçinmesi zor o yüzden önceliğin sevdiğin iş sonraki öncelikde kesinlikle hangi meslek yaparsam rahat yaşarım olsun