Onaylı Üye
güzel ama el emekçilerine haksızlık bence
aynen öyle çok doğru söyledin kardeşimolmuyor bu iş banlanınca - ye düşüyoruz elektriğe değmiyor bu işi yapan belli insanlar var hayvan gibi pclerle won kasıyorlar onların yanında biz çerez gibi eleniriz
kral ben bot kullandığım zaman paraya ihtiyacım oldugunda aylık 6 client 80tl ye alıyorsun ve pvp serverlerde kasarak satıyorsun zaten farm yapacak çarı dizmek max 20 dk nı alıyor 6 clienti bir kuruyorsun günlük 80 90tl lik satış yapanlar var 5 6 clientle millet 30 35 clientle kasıyor tr de kasmak saçma yani her ban yemeye o kadar uğraşmak ve haftalık 100tl içinaynen öyle çok doğru söyledin kardeşim
aynen ama eğer dikkat li şekilde yaparsan dediği gibi evde boş oturanlar için denenebilir ben metin2 oynayarak ayda 2.000 tl en az kazanabiliyorum ki ilk sistemimi kredi kartıyla aldım 5 bin liraya onun borcunu kapattım ve 5 bin lira da ayrı kazandığım var üniversite kapanınca evde boş boş oturacağıma böyle birşey yapmıştımBu iş 5-10 çarla yapılacak 100 tl sermaye ile yapılacak işler değilzaten ban yediğin zaman 100 tl den oluyorsun boşa vaktin gidiyor ki mt2 öyle bir oyun olmuşki adam 68 çar bırakıyor bota yani demem oki 5-10 çar 100 tl sermaye gibilerle olacak işler değil