Griffin Premium
whey denemiştim tad olarak güzel içeriğindede gayet normal değerler tavsiye ederimcreatin ve protein tozu markası olarak ne önerirsiniz?
whey denemiştim tad olarak güzel içeriğindede gayet normal değerler tavsiye ederimcreatin ve protein tozu markası olarak ne önerirsiniz?
weider düşünüyorum sence?Bigjoy. 2 sene önceki fiyatlara göre şuan pahalı. Özellikle arjinin kullanmani tavsiye ederim etkisini göreceksin
wheyin tadını beğenmiyorum ya baska yok mu?whey denemiştim tad olarak güzel içeriğindede gayet normal değerler tavsiye ederim
Weider de kaliteli marka rahatlikla alabilirsinweider düşünüyorum sence?
wheyin tadını beğenmiyorum ya baska yok mu?
kanka weider alcak kadar bütçen varsa al al sorgulamadan en kaliteli tozlardan biriweider düşünüyorum sence?
wheyin tadını beğenmiyorum ya baska yok mu?
bir süredir bende bu şekilde spor yapıyorum ve cidden etkisini gördüm yapmak isteyen arkadaşlar dikkate alsınMerhabalar. Bu konuda spor yapıp hedefine ulaşamayanlar için birkaç tüyo vericem.
İlk öncelikle spor emek işidir. Kısa sürede sonuç alamazsınız.
Kendinize bir program oluşturun. 3 gün spor 1 gün dinlenme şeklinde olabilir. En ideali budur.
1.gün göğüs + biceps
2.gün arka kol + omuz
3.gün sırt + bacak
Gibi yapabilirsiniz.
Ağırlık antrenmanlarınızda set ve tekrar sayınızı her 2 haftada bir değiştirin. Misal ilk 2 hafta 4 set 10 tekrar yapın sonraki aşamada 4 set 12-10-8-6 tekrar şeklinde yapın.
Sabit kilolarla çalışmayın ne kadar çok zorlanırsanız o kadar iyi sonuç alırsınız. Tavsiyem her tekrar sonrası ağırlığı arttırmanız. Son tekrardaki titremeyi bitmişliği hissetmeniz gerekir.
Bunları yaptınız sonra hani benim yumurtam hani benim baklavalarım dememeniz lazım. Sporda ki verimlilik ; uyku düzeni, dinlenme ve beslenme çok önemli etkendir. Beslenmede zorluk çekiyorsanız birkaç takviye önerim var.
1. izole protein
2. hacim kazanmak istiyorsanız creatin öneririm
3. performans için arjinin öneriyorum. Arjinin hem büyüme hormonunuzu arttırır hem uyku sorununuz var ise çözecektir.
Dipnot: Sporu 3-5 ay yapıp kaslanayım yeter diye değilde hayatınızın bir parçası haline getirin.
Toparlan toparlan. Hayat kısa hicbir zaman sporu ertelemeyin. Daha dogrusu hicbir işinizi ertelemeyin.kendimizi toplarsak sporda yapmaya başlarız inşallah tavsiyelerin için sağol
Eritmek istiyorsanız niye aliyorsunuz ki kiloyuAga kilo alıp spora başlamak daha iyi diyorlar daha hızlı eritirmişiz doğrumu
Uygun ağırlıklar ile başlanırsa sorun olmaz. Zaten hard calisilmali ki sonuc alinsin.Güzel programda herkes aynı programı yapamaz biraz zor gibi geldi bana
weider aşırı pahalı ya supplement markalarının rolex'idir.Weider de kaliteli marka rahatlikla alabilirsin
Ucuza piyasa da pek yok zaten. Dandik bir marka bile pahalı artık. Fiyat ve kalite olarak bigjoy öneririm .weider aşırı pahalı ya supplement markalarının rolex'idir.