Metin2 hileyle para nasıl kazanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
3 5 client ile birşey kazanmazsın + malzemeleri kasabilirsin ve etp ile beraber bunun için yüksek client açman gerekir euwda oynuyorsan e book vereyim ve kastığın wonları alırım

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka oyun bilgini geliştirmen lazım uzun süre oynayan bi adam gelip seni dolandırabilir her şeyi öğren not et kas halledersin

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Şimdi şöyle birşey var oyunun oyuncusu bile oyundan şikayetçi saçma sapan hataları falan var Metin2 den fazla para da kazanamazsın hazır dizili bir çarın olmadıkça. Uzun lafın kısası sen en iyisi başka bir para kazanma yöntemi bulmaya çalış. Eğer gerçekten para kazanmak istiyorsan dizili bir çar ve Afgan farmı lazım. Hileyle bir yere kadar kazanırsın o da 3-5 kuruş anca.

Gerekeni yaptık Clarke
Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
oyunu biraz kavraman lazım kanka erkenden girme böyle şeylere bi kavra

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
oyundan para kazanmaya çalışmak bana göre zaman kaybı çevremde bunu deneyip dişe dokunur para kazanan kimse olmadı

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Düşük levelde hile ile para kazanacaksan sağlam bir sisteminin olması lazım ki 20 30 tane hesabı bota bırakıp para kazanabilirsin bunlar günlük cor gorevleri madencilik balıkbotu + basma malzemeleri kasma katda hesap kasma gibi gibi şeyler hileyle bile çok emek istiyor oyun

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
knk bk düşüre bilir yada damar keserek kasa bilirsin yada 5 hesap açıp etp kasa vilirsin bide + basarak para kasabilirsin

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Oyunu pek bilmiyorum sadece koyleri pazar açmayı vs biliyorum hileninde etkisiyle ne yaparak gerçek para kazanabilirim?
kimsenin görmedigi yerlerde örümcek zindanında okey kartı ve para kasabilirsin bota bırakarak oto toplar okey oynamayı biliyorsan aç altın okey 60m gümüş okey 30 m

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hocam malzemeler ile won kasmanız lazım wonlarıda won alım sitelerine satabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
hileyle para kazanılacağını düşünmüyütorum anca item alışverişiyle

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
knk çok sağlam pc gerekli
Post automatically merged:

önce uzun süre hilesizce oyunu örenmeni tavsiye ederim, yt den de bakabilirsin
dostum onunla pek ilgisi olduğunu sanmıyorum ya

ilk oyunu iyice öğren knk

Son düzenleme:
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
4 HİZMET YILI
kimsenin görmedigi yerlerde örümcek zindanında okey kartı ve para kasabilirsin bota bırakarak oto toplar okey oynamayı biliyorsan aç altın okey 60m gümüş okey 30 m
Örümcek zindanı kaç levelde aktifleşiyor

arkadaşlar serverinde okey kartı yok sanırsam.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bilgisayarı sabah akşam açık bırakıp 3-4 client ile bota bırakacaksın ta ki ban yemeyene kadar

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
hile ile kazandığın yangları item yaparak yada kazandığın yangları satarak kazanabilirsin yada hesabını baya geliştirip satabilirsin başka bir yolu yok diye biliyorum :)

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
maalesef artık oyunu oynayan kitlenin %90'ı bi kaç bilindik site var oradan satış yapmak için oynuyor. Ki bunun için iyi bir bilgisayar gerekiyor 2-3 hesap açmakla olacak iş değil

Üye
4 HİZMET YILI
önceden 100x vardı herkes boş çarla o hileyle hidra dönüyordu hala varmı bilmiyorum varsa öyle yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...