kimsenin görmedigi yerlerde örümcek zindanında okey kartı ve para kasabilirsin bota bırakarak oto toplar okey oynamayı biliyorsan aç altın okey 60m gümüş okey 30 mOyunu pek bilmiyorum sadece koyleri pazar açmayı vs biliyorum hileninde etkisiyle ne yaparak gerçek para kazanabilirim?
dostum onunla pek ilgisi olduğunu sanmıyorum yaönce uzun süre hilesizce oyunu örenmeni tavsiye ederim, yt den de bakabilirsin
Örümcek zindanı kaç levelde aktifleşiyorkimsenin görmedigi yerlerde örümcek zindanında okey kartı ve para kasabilirsin bota bırakarak oto toplar okey oynamayı biliyorsan aç altın okey 60m gümüş okey 30 m
arkadaşlar serverinde okey kartı yok sanırsam.kimsenin görmedigi yerlerde örümcek zindanında okey kartı ve para kasabilirsin bota bırakarak oto toplar okey oynamayı biliyorsan aç altın okey 60m gümüş okey 30 m
WON Satışı yaparak para kazanabilirsin bunuda hile ile fazla client taktiğiyle denersin ama biraz daha bilgilenmen gerekiyorOyunu pek bilmiyorum sadece koyleri pazar açmayı vs biliyorum hileninde etkisiyle ne yaparak gerçek para kazanabilirim?