live together die alone
Süper Üye
sağol canmın içiDostum şuBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap'e bakabilirsin, Mount and blade tarzı oyunları sıralamışlar eminim aradığını bulursun.
Hikaye oyunları sevmiyorum ya böyle amele gibi karakter geliştireyim istiyorumMedieval Dynasty önerebilirim diğer oyunlarla benzer tabii fakat hikayede kendini kaptırabileceğin bir yapısı da var.
yıllardır oynyorum belki yeni bir umut diye sordum da herkes aynı şeyi düşünüyorEn iyisi m&b serisi o zaman mod paketleri falan oyundan sıkıldıkça yeni şeylerle karşılaşıyorsun.
oo teşekkürler güzellllDostum şuBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap'e bakabilirsin, Mount and blade tarzı oyunları sıralamışlar eminim aradığını bulursun.
pc için değil ama mobil için öyle oyunlar var düşünürsen mobil oyun paylasabilirimHikaye oyunları sevmiyorum ya böyle amele gibi karakter geliştireyim istiyorum
mobilde varsa eğer daha iyi olur tek sorun mobil hep p2w oluyor ondan çekiniyorumpc için değil ama mobil için öyle oyunlar var düşünürsen mobil oyun paylasabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?