Metin2 tarzı offline oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
ArcheAge diye bir oyun vardı eskiden oynuyordum oyle karakter geliştirmeli oyun tek kişilk ama steam eklendi sonradan bi bak derim

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
nasıl yani pvp yaparken savaşırken itemlerin düşüyor öyle mi? :D
ölünce hepsi gidiyor tabi belli bir tier seviyesine gelmen lazım pvp yapabilmen için T4 itemlerle T7 adamları kesmen biraz zor bir de adamlar guild olarak takıldığı için solo oynamak biraz zor oyunda

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ArcheAge diye bir oyun vardı eskiden oynuyordum oyle karakter geliştirmeli oyun tek kişilk ama steam eklendi sonradan bi bak derim
şu an görsellerden baktım ve tam istediğim gibi gözüküyor. fakat online gözüküyor şu an sanırım baktım da. teşekkürler

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
şu an görsellerden baktım ve tam istediğim gibi gözüküyor. fakat online gözüküyor şu an sanırım baktım da. teşekkürler
valla knka o yuzden belirttimya oyunu steam a geçirmişler belki o yuzden oyledir bn tek oyunculu oynadımı hatırlıyorum blkide cracklısı tek oyunculudur oyun cidden güzel bi bak araştır

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
valla knka o yuzden belirttimya oyunu steam a geçirmişler belki o yuzden oyledir bn tek oyunculu oynadımı hatırlıyorum blkide cracklısı tek oyunculudur oyun cidden güzel bi bak araştır
kankim baktım tamamen p2w'miş. herkes şikayetçi oyun belki en iyi mmorpg'dir ama p2w yazmışlar yorumlara hep

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Prototype serisini oyna görev istemiyorsan %100 save dosyasını indirip bitmiş şekilde oynayabilrisn

Bᴀꜱᴛığıɴ ʏᴇʀʟᴇʀɪ ᴛᴏᴘʀᴀᴋ ᴅɪʏᴇʀᴇᴋ ɢᴇçᴍᴇ ᴛᴀɴı
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Skyrim ve Witcher serisi var. Online olarak benim önerim albion online oynayabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
blade and soul öneririm dene istersen

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dark souls 3 tam sana göre zırh kılıç kask kalkan vs geliştirebiliyorsun

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
teşekkürler, bakıyorum şu an
ilk başta aynı metin2 gibi karakterini cinsiyetini seçebiliyorsun isim verebiliyorsun oyundaki amaç slotları ve bossları keserek ilerlemek ve kestiklerinden aldığın souls ile item geliştirip güçlenmek

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ilk başta aynı metin2 gibi karakterini cinsiyetini seçebiliyorsun isim verebiliyorsun oyundaki amaç slotları ve bossları keserek ilerlemek ve kestiklerinden aldığın souls ile item geliştirip güçlenmek
o halde tam istediğim tarz bi oyun hemen crackine bakayım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...