Sayısalcımısın sözelcimisin dostumAhahah teşekkür ederim onu biliyorum fakat nerde hata yaptığımı falan bilmiyorum az çalıştım çok çalışmam lazım tamam da neyi daha iyi yaparsam fark açarım onu bilmiyorum
YKS'de aslında tüm dersler önemli çoğu kişinin yapamadığı zorlandığı Matematik ve Fiziğer daha çok çalışmaya bak fark atanlar genelde o derslerde atıyorAhahah teşekkür ederim onu biliyorum fakat nerde hata yaptığımı falan bilmiyorum az çalıştım çok çalışmam lazım tamam da neyi daha iyi yaparsam fark açarım onu bilmiyorum
bak kardeşim zaman önemli birşey. ne kadar hızlı hata atılırsan o kadar iyidirArkadaşlar bu sene istedğim şekilde olmadı mezuna kalmaya karar verdim.Tavsiyenize açım şimdiden teeşkkür ederim
çok çalışma çok fazla çalışAhahah teşekkür ederim onu biliyorum fakat nerde hata yaptığımı falan bilmiyorum az çalıştım çok çalışmam lazım tamam da neyi daha iyi yaparsam fark açarım onu bilmiyorum
bro ben kalmadım ama kalan arkadaşlarımdan dinlediğim kadarıyla çok zorlu ve sıkıntılı bir süreç farklı aktivitelerle süslemeye dikkat et ayrıca çalışma mekanlarını değiştirerek sıkılma duygusundan kurtulabilirsinedğim şekilde olmadı mezuna kalmaya karar verdim.Tavsiyenize açım şimdiden teeşkkür ederim