merhaba sf2 için loaderi açıyorum siteye giriş yap yazıyor yapıyorum bişey değişmiyor çerezleri temizledim çıkış yapıp tekrar girdim problem çözülmedi log detaylarıda bunlar ;
[Cum Ağu 3 03:57:46 2018] Debug: Memes Failed"Erişim engellendi."
[Cum Ağu 3 03:57:47 2018] Debug: web version : "3.0.4.2" current version 3.0.4.2
[Cum Ağu 3 03:57:48 2018] Debug: default Language: "tr"
[Cum Ağu 3 03:57:49 2018] Debug: FontLoader Loaded
[Cum Ağu 3 03:57:51 2018] Debug: async models initialize
[Cum Ağu 3 03:57:52 2018] Warning: libpng warning: iCCP: known incorrect sRGB profile
[Cum Ağu 3 03:58:05 2018] Warning: libpng warning: iCCP: known incorrect sRGB profile
[Cum Ağu 3 03:58:08 2018] Debug: wWorker init
chrome kullanıyorum ve varsayılan tarayıcım foruma yazmadan önce araştırdım yapılması gerekenleriHangi tarayıcıyı kullanıyorsun ?
ama çözüm olmadı yapılması gerekenler yaklaşık 3 saat önce problemsiz oynayabiliyordumHangi tarayıcıyı kullanıyorsun ?
Modem restle ve öyle dene.ama çözüm olmadı yapılması gerekenler yaklaşık 3 saat önce problemsiz oynayabiliyordum
maalesef o da çözüm olmadı siteye giriş bekleniyor diyo siteye girdikten sonra giriş bekleniyor diyo orda kalıyor :/Modem restle ve öyle dene.
@nader11ndeu re özelden yaz müsaitse yardımcı olur sana iyi forumlarmaalesef o da çözüm olmadı siteye giriş bekleniyor diyo siteye girdikten sonra giriş bekleniyor diyo orda kalıyor :/
Opera indirip dene.maalesef o da çözüm olmadı siteye giriş bekleniyor diyo siteye girdikten sonra giriş bekleniyor diyo orda kalıyor :/
operayı indirince düzeldi çok teşekkür ederim gecenin bu saatinde yardımcı oldunuzOpera indirip dene.
Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
Bu sayfayı veya bu işlemi gerçekleştirecek izniniz yok. mesaj atamıyorum ona profiline giremiyorum
log da böyle bi hata var
[Cum Ağu 3 04:31:24 2018] Debug: Memes Failed"Erişim engellendi."
bu sorunu çözmeye yardımcı olur belki
Text LanguageHata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
Bu sayfayı veya bu işlemi gerçekleştirecek izniniz yok. mesaj atamıyorum ona profiline giremiyorum
log da böyle bi hata var
[Cum Ağu 3 04:31:24 2018] Debug: Memes Failed"Erişim engellendi."
bu sorunu çözmeye yardımcı olur belki
Hesabından çıkış yapıp tekrar girseydin de sorun çözülürdüoperayı indirince düzeldi çok teşekkür ederim gecenin bu saatinde yardımcı oldunuz
Hile TR için tasarlandığından dolayı ve auto update olduğundan dolayı diğer serverlerde yamadan yamaya problem çıkartması "muhtemel". Bundan dolayı ERROR hata mesajı koyduk. Yüksek ihtimal o crashı error yüzünden alıyorsun. Her neyse, bugün zaten bir arkadaş International serverinde ERROR mesajı aldığını bildirdi. DLL de ufak bir değişiklik yapıp hata mesajının sonuna numara ekledik. ERROR CODE #20 gibi. Internationalı indirip problemi çözdüm. Yüksek ihtimal Aeria da problem çözülmüştür birkaç dakika önce güncelledim. Eğer yeniden hata alırsanız, aldığınız hatanın resmini çekip bu konuya yorum olarak atın ilgileneceğim. Hatta şuan Aeria'yı indirip testlere başlayacağım.
*Aimbot tuşu hakkında Capslock sorunsuz çalışıyorsa Capslock kullanmaya devam edin. Diğerlerini zaten test etmedim ama çalışması lazım, o konuya da bakacağım.
*Takla konusunda yapacak bir şey yok
*Character hackta sadece ateş ve barutun normal hallerinde kafa yarım problemi vardı. Şuan hala var mı bilmiyorum ama bunun nedeni wolfkill idi. Şuan bizim hariç tüm hileler normal wolfkill kullandığından dolayı kafaları yarım oluyor. Bizde o iki karakter haricinde kafa yarım olma problemi yok.
*Dövme hilesi, güçlü kullanıcı hilesi imkansız.
*Fake isim gibi aciz şeylerle uğraşmak istemiyoruz. Zamanında gerçek isim değiştirme yaptık, Vip v8 yada v7 de ekledik. 1 Ay boyunca herkes istediği gibi kullandı. Parayla satılan WLP ve COLD hilelerinde vardı bu özellik sadece. Parayla satılan UGHF gibi diğer hilelerin hiçbirinde yoktu. Adamlar 4-5 sene boyunca bu isim değiştirme hilesini kullandılar, sattılar. Biz birkaç hafta ücretsiz verince hemen fix yedi. Artık hiçbir hilede "gerçek" isim değiştirme bulamazsınız. Fakesine de uğraşmaya değmez.
@nader11ndeu abi CapsLock bende sorunsuz çalışıyor fakat LMB tuşunda bendemi sıkıntı var anlamadımHile TR için tasarlandığından dolayı ve auto update olduğundan dolayı diğer serverlerde yamadan yamaya problem çıkartması "muhtemel". Bundan dolayı ERROR hata mesajı koyduk. Yüksek ihtimal o crashı error yüzünden alıyorsun. Her neyse, bugün zaten bir arkadaş International serverinde ERROR mesajı aldığını bildirdi. DLL de ufak bir değişiklik yapıp hata mesajının sonuna numara ekledik. ERROR CODE #20 gibi. Internationalı indirip problemi çözdüm. Yüksek ihtimal Aeria da problem çözülmüştür birkaç dakika önce güncelledim. Eğer yeniden hata alırsanız, aldığınız hatanın resmini çekip bu konuya yorum olarak atın ilgileneceğim. Hatta şuan Aeria'yı indirip testlere başlayacağım.
*Aimbot tuşu hakkında Capslock sorunsuz çalışıyorsa Capslock kullanmaya devam edin. Diğerlerini zaten test etmedim ama çalışması lazım, o konuya da bakacağım.
*Takla konusunda yapacak bir şey yok
*Character hackta sadece ateş ve barutun normal hallerinde kafa yarım problemi vardı. Şuan hala var mı bilmiyorum ama bunun nedeni wolfkill idi. Şuan bizim hariç tüm hileler normal wolfkill kullandığından dolayı kafaları yarım oluyor. Bizde o iki karakter haricinde kafa yarım olma problemi yok.
*Dövme hilesi, güçlü kullanıcı hilesi imkansız.
*Fake isim gibi aciz şeylerle uğraşmak istemiyoruz. Zamanında gerçek isim değiştirme yaptık, Vip v8 yada v7 de ekledik. 1 Ay boyunca herkes istediği gibi kullandı. Parayla satılan WLP ve COLD hilelerinde vardı bu özellik sadece. Parayla satılan UGHF gibi diğer hilelerin hiçbirinde yoktu. Adamlar 4-5 sene boyunca bu isim değiştirme hilesini kullandılar, sattılar. Biz birkaç hafta ücretsiz verince hemen fix yedi. Artık hiçbir hilede "gerçek" isim değiştirme bulamazsınız. Fakesine de uğraşmaya değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?