MH Wolftü Hack Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar hem görüşlerimi sunup hem de bir kaç sorumu bildirmek istediğim bir başlık. Başkalarınında söylemek istedikleri varsa umarım cevap bulurlar bu gönderi üzerinden.

Bana sorarsanız MH piyasada oldukça hızlı yükseldi. Sadece Türkiye üzerinden değil, farklı ülkelere kadar ulaştı ve o ülkelere özel dil desteği sundu. TS üzerinden ellerinden gelen yardımları yaptığı dönemler oldu ki eminim hala devam ediyordur yardımları. Zaman zaman para ile satılan hileleri solladı ve asla ücretli hile satmadı. Reklam onayı da tabii ki de gelirleri olması gerektiği için şart diyebiliriz. Şu an ki hali eskiye oranla daha yetersiz kalsa da Wolftü de boş durmuyor sonuçta. 6.0'ın gelmesi çok etkili oldu aimbot asla fark edilmeyen efsane oyuncu taktiğine dönüşmüş durumda ki zaten Aeria Server'da oynamaktaysanız envanter ve karakter hilelerine ihtiyacınız bile kalmıyor. bir detayı da söylemek istiyorum bilinen bir şey miydi yoksa sadece ben mi fark ettim bilmiyorum, sahte isim değiştirme ile güçlü kullanıcımız olduğunda isim başımıza istediğimizi yazabiliyorduk. Bilenler bilir Aeria serverda harf dışı karakterlerin çoğu yasaklanmış durumda ama sahte isim değiştirme yaptığımıza [GS], [VIP] vb. şeyler yazabiliyorduk (game sage, very ımportant person). Eğer sahte isim değiştirme hala mümkünse veya ilerleyen zamanlarda eklenirse bu bilgi aklınızda bulunsun, işe yarayan bir olaydı. Bildiğiniz gibi takla hilesi hiçbir zaman mükemmel olamadı. Hile ile girmeyenler taklamızı görmüyordu ve koşmamız rakipleri dondurmuyordu bunun sebebi imkansız olması mı? Dövme hakkında zaten pek bir şey merak etmiyorum onun imkansız olduğuna eminim. Bir ara OG Dövmesi geldi o da sadece görüntüdeydi ve başkaları da göremiyordu zaten yine de bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim. Bir de hata belirtmek istiyorum 6.0 ile Aeria'ya giriş yaptığımda yaklaşık 2gündür xigncode yüklenirken wolftü çalışmayı durdurdu diye hata veriyor, bazen ekran açılır gibi olup anlamlandıramadığım bir hata ile atıyor ne yazdığını hatılamıyorum. Zaten o 2günün öncesinde de Envanter Hilesini açtığım zaman hiçbir şey olmamış gibi tamamen kapanıyordu wolftü. Bir problem daha mevcut, hile ile giriş yaptığımda envanterden yaptığım karakter ve ekipman düzenlemeleri sayılmıyor, silah düzenlemesi yaptığımda yükseltilebilir silahları yükseltilmiş olsa bile yükseltilmemiş sayıyordu (Stout pt, ghost m4 AT, Tal21 Wolfy vs.).6.0da Aeria serverda Aimbot için shift çalışmıyor. Right shift ile mi diye de denedim fakat o da işe yaramadı left click zaten always olacağı için denemedim bile belki o da bozuktur ama caps lock sorunsuz çalışıyor. 9.0 gerçekten tam anlamıyla harika bir dönüş yapacak ise bu yazılanlardan çıkartılabilecek bir şeyler ve yazmak istediğim bir kaç şey ile efsane bir dönüş yapmalı bence :). Nakit altın vs. gibi saçma konuşmalar yapmak istemiyorum fakat benim Forge bölümünden ümidim var oradan bir şeyler olabilir belki en azından kırılma hakkında. envantere paralı hileler gibi karakter hilesi konulur ise kafa yarım kalma bugu olmaz diye düşünüyorum daha önce hiç tecrübe etme şansım olmadı. Güçlü kullanıcı hilesi mümkün müdür? ne gibi bir engel olabilir? renkli yazmamız bile yeterli olur en azından öyle bir başlangıç yapılabilir sahte isim değiştirme ile gerçek ismimizde riske girmez umarım anladınız ben anlatamadım :d.

Aklıma gelen bir şeyler daha olursa belki postu güncellerim, belki yorum olarak eklerim. Siz de görüş, öneri, fikir, ve cevapları yazarsanız sevinirim, teşekkürler.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bıde hıleye keske rutbe engelını kaldırma gelse rutbelı odalara gıremıyoruz bıde odadan atıyorlar antı kıck de gelse guzel olur.

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Reis romanın ne zaman çıkıyor :D

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hile TR için tasarlandığından dolayı ve auto update olduğundan dolayı diğer serverlerde yamadan yamaya problem çıkartması "muhtemel". Bundan dolayı ERROR hata mesajı koyduk. Yüksek ihtimal o crashı error yüzünden alıyorsun. Her neyse, bugün zaten bir arkadaş International serverinde ERROR mesajı aldığını bildirdi. DLL de ufak bir değişiklik yapıp hata mesajının sonuna numara ekledik. ERROR CODE #20 gibi. Internationalı indirip problemi çözdüm. Yüksek ihtimal Aeria da problem çözülmüştür birkaç dakika önce güncelledim. Eğer yeniden hata alırsanız, aldığınız hatanın resmini çekip bu konuya yorum olarak atın ilgileneceğim. Hatta şuan Aeria'yı indirip testlere başlayacağım.
*Aimbot tuşu hakkında Capslock sorunsuz çalışıyorsa Capslock kullanmaya devam edin. Diğerlerini zaten test etmedim ama çalışması lazım, o konuya da bakacağım.
*Takla konusunda yapacak bir şey yok
*Character hackta sadece ateş ve barutun normal hallerinde kafa yarım problemi vardı. Şuan hala var mı bilmiyorum ama bunun nedeni wolfkill idi. Şuan bizim hariç tüm hileler normal wolfkill kullandığından dolayı kafaları yarım oluyor. Bizde o iki karakter haricinde kafa yarım olma problemi yok.
*Dövme hilesi, güçlü kullanıcı hilesi imkansız.
*Fake isim gibi aciz şeylerle uğraşmak istemiyoruz. Zamanında gerçek isim değiştirme yaptık, Vip v8 yada v7 de ekledik. 1 Ay boyunca herkes istediği gibi kullandı. Parayla satılan WLP ve COLD hilelerinde vardı bu özellik sadece. Parayla satılan UGHF gibi diğer hilelerin hiçbirinde yoktu. Adamlar 4-5 sene boyunca bu isim değiştirme hilesini kullandılar, sattılar. Biz birkaç hafta ücretsiz verince hemen fix yedi. Artık hiçbir hilede "gerçek" isim değiştirme bulamazsınız. Fakesine de uğraşmaya değmez.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
merhaba sf2 için loaderi açıyorum siteye giriş yap yazıyor yapıyorum bişey değişmiyor çerezleri temizledim çıkış yapıp tekrar girdim problem çözülmedi log detaylarıda bunlar ;
[Cum Ağu 3 03:57:46 2018] Debug: Memes Failed :( "Erişim engellendi."

[Cum Ağu 3 03:57:47 2018] Debug: web version : "3.0.4.2" current version 3.0.4.2

[Cum Ağu 3 03:57:48 2018] Debug: default Language: "tr"

[Cum Ağu 3 03:57:49 2018] Debug: FontLoader Loaded

[Cum Ağu 3 03:57:51 2018] Debug: async models initialize

[Cum Ağu 3 03:57:52 2018] Warning: libpng warning: iCCP: known incorrect sRGB profile

[Cum Ağu 3 03:58:05 2018] Warning: libpng warning: iCCP: known incorrect sRGB profile

[Cum Ağu 3 03:58:08 2018] Debug: wWorker init

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
merhaba sf2 için loaderi açıyorum siteye giriş yap yazıyor yapıyorum bişey değişmiyor çerezleri temizledim çıkış yapıp tekrar girdim problem çözülmedi log detaylarıda bunlar ;
[Cum Ağu 3 03:57:46 2018] Debug: Memes Failed :( "Erişim engellendi."

[Cum Ağu 3 03:57:47 2018] Debug: web version : "3.0.4.2" current version 3.0.4.2

[Cum Ağu 3 03:57:48 2018] Debug: default Language: "tr"

[Cum Ağu 3 03:57:49 2018] Debug: FontLoader Loaded

[Cum Ağu 3 03:57:51 2018] Debug: async models initialize

[Cum Ağu 3 03:57:52 2018] Warning: libpng warning: iCCP: known incorrect sRGB profile

[Cum Ağu 3 03:58:05 2018] Warning: libpng warning: iCCP: known incorrect sRGB profile

[Cum Ağu 3 03:58:08 2018] Debug: wWorker init

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun ?

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
Bu sayfayı veya bu işlemi gerçekleştirecek izniniz yok. mesaj atamıyorum ona profiline giremiyorum
log da böyle bi hata var

[Cum Ağu 3 04:31:24 2018] Debug: Memes Failed :( "Erişim engellendi."

bu sorunu çözmeye yardımcı olur belki

Opera indirip dene.
operayı indirince düzeldi çok teşekkür ederim gecenin bu saatinde yardımcı oldunuz

Üye
8 HİZMET YILI
Bu sayfayı veya bu işlemi gerçekleştirecek izniniz yok. mesaj atamıyorum ona profiline giremiyorum
log da böyle bi hata var

log da böyle bi hata var

Text Language

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
çok güzel açıklamışsın bende wolftüye çok uzun zaman önce başlamıştım ve o zamandan beri dword eskiden paralı sanırdım :D

Beni öldürmeyen her şey beni güçlendirir.
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Roman yazmışsın reis helal :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hile TR için tasarlandığından dolayı ve auto update olduğundan dolayı diğer serverlerde yamadan yamaya problem çıkartması "muhtemel". Bundan dolayı ERROR hata mesajı koyduk. Yüksek ihtimal o crashı error yüzünden alıyorsun. Her neyse, bugün zaten bir arkadaş International serverinde ERROR mesajı aldığını bildirdi. DLL de ufak bir değişiklik yapıp hata mesajının sonuna numara ekledik. ERROR CODE #20 gibi. Internationalı indirip problemi çözdüm. Yüksek ihtimal Aeria da problem çözülmüştür birkaç dakika önce güncelledim. Eğer yeniden hata alırsanız, aldığınız hatanın resmini çekip bu konuya yorum olarak atın ilgileneceğim. Hatta şuan Aeria'yı indirip testlere başlayacağım.
*Aimbot tuşu hakkında Capslock sorunsuz çalışıyorsa Capslock kullanmaya devam edin. Diğerlerini zaten test etmedim ama çalışması lazım, o konuya da bakacağım.
*Character hackta sadece ateş ve barutun normal hallerinde kafa yarım problemi vardı. Şuan hala var mı bilmiyorum ama bunun nedeni wolfkill idi. Şuan bizim hariç tüm hileler normal wolfkill kullandığından dolayı kafaları yarım oluyor. Bizde o iki karakter haricinde kafa yarım olma problemi yok.
*Fake isim gibi aciz şeylerle uğraşmak istemiyoruz. Zamanında gerçek isim değiştirme yaptık, Vip v8 yada v7 de ekledik. 1 Ay boyunca herkes istediği gibi kullandı. Parayla satılan WLP ve COLD hilelerinde vardı bu özellik sadece. Parayla satılan UGHF gibi diğer hilelerin hiçbirinde yoktu. Adamlar 4-5 sene boyunca bu isim değiştirme hilesini kullandılar, sattılar. Biz birkaç hafta ücretsiz verince hemen fix yedi. Artık hiçbir hilede "gerçek" isim değiştirme bulamazsınız. Fakesine de uğraşmaya değmez.

cevaplar için teşekkürler bir de şey sormak istiyorum 9.0 için kesin bir tarih var mı yani 6.0 da gayet iyi fakat 9.0ın fazla fazla özellikleri olacağını düşünüyorum o yüzden sormak istedim defuse bomblu illegal GP en büyük beklentilerimden

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
@nader11ndeu abi CapsLock bende sorunsuz çalışıyor fakat LMB tuşunda bendemi sıkıntı var anlamadım :) Sol tık tuşuna bakarsan sevinirim Dİrek HS atmıyor sanırım LMB çalısırsa hs vurmak daha iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...