MH wolftü hilesi kullanabilmek için super member zorunluluğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
2019 da üye olup mantık zarfında bulunarak 1.200 yorum yapan üyeler biliyorum ama sen 2016'dan beri üye olup yorum yapmayıp böyle bir konu açma fikrine kapılmışsın. Olabilir tabi meşgulsündür ya da zamanın kısıtlıdır. Bu süre boyunca yapabildiğin yorum bu kadardır ama yapılan hilenin minimum kullanılabilecek üyelerin Süper üye olabileceğini bile düşünmüyorum. Etkileşim açısında hileyi görme şansım oldu. O kalitede bir hileyi yapan kurucularımız bu fırsatı sizlere sundukları için ne kadar teşekkür etseniz azdır. Şunu değinmek isterim. Yapılan iş o kadar iyi ki bunun bir bütçesi olsa laf etmeden kullanacak insanlar olabilir. Bu yüzden onaylı üye, seçkin üye falan tartışmasına girmeye hiç gerek yok. Foruma 4 saat önce kayıt olmuş bir üyenin hileye çabuk erişmesini görmek bana göre hiç iç açıcı değil. Çünkü hilede büyük emek var. Bu nedenle istenilen üye grubuna sahip olmanız sizler için en iyisi. Bu tarz konulara gerek yok. Kaliteli bir hile veriliyor ve bunu sitede emek veren kişilere sunulması en cazip fikirdir.

Edit : Eğer hileyi "SÜPER ÜYE" grubu kullanabiliyor ise bence çok kötü. Öyle bir hileden bahsediyorum ki en az Ultra üye kullanmalı bence. Beklentileriniz çok üstünde bir hile çünkü. Ben bile izlerken şaşırdım.

Son düzenleme:

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
2019 da üye olup mantık zarfında bulunarak 1.200 yorum yapan üyeler biliyorum ama sen 2016'dan beri üye olup yorum yapmayıp böyle bir konu açma fikrine kapılmışsın. Olabilir tabi meşgulsündür ya da zamanın kısıtlıdır. Bu süre boyunca yapabildiğin yorum bu kadardır ama yapılan hilenin minimum kullanılabilecek üyelerin Süper üye olabileceğini bile düşünmüyorum. Etkileşim açısında hileyi görme şansım oldu. O kalitede bir hileyi yapan kurucularımız bu fırsatı sizlere sundukları için ne kadar teşekkür etseniz azdır. Şunu değinmek isterim. Yapılan iş o kadar iyi ki bunun bir bütçesi olsa laf etmeden kullanacak insanlar olabilir. Bu yüzden onaylı üye, seçkin üye falan tartışmasına girmeye hiç gerek yok. Foruma 4 saat önce kayıt olmuş bir üyenin hileye çabuk erişmesini görmek bana göre hiç iç açıcı değil. Çünkü hilede büyük emek var. Bu nedenle istenilen üye grubuna sahip olmanız sizler için en iyisi. Bu tarz konulara gerek yok. Kaliteli bir hile veriliyor ve bunu sitede emek veren kişilere sunulması en cazip fikirdir.
Abi işte aradığım yorum :rem:

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
hiç kusura bakma. sen onaylısın diye hile onaylı olacak değil. süper üye olmasının sebebi neyi güdüğü belli olmayan adamların gelip kullanmasını engellemek. onaylı olmayacak. çok istiyorsan git adam gibi kas yorumunu kullan sonra. allah allah. her şeye bu kadar kolay gözüyle bakmayın artık.
Selamlar arkadaşlar, mh'nin wolftü hilesi üzerine çalıştığını biliyoruz amaa hileyi kullanabilmek için super üye olmamız gerekiyor. Bence hileyi kullanbilmek için super üye olmamamız gerekiyor onun yerine ONAYLI üye olmamız gerekiyor. Çünkü super üye olmak hele foruma yeni katılan kişiler için çok zor. Hileyi kullanabilmek için 600 yorum atmak hayli zor sürekli konulara yorum atsak bu seferde spam oluyor. Yani ne kadar mantıklı? sonuçta herkesin her gün 1 saatini ayırsa foruma, 10-15 yorum atabilir sonra akşam tekrar gelse diyelim yine 10-15 yorum toplam 30 yorum yani. Peki hile erken çıkarsa bende dahil çoğu kişi super üye olmadığı için hileyi kullanamayacak. Çünkü 600 yorum için sürekli forumda vakit geçirmen lazım malesef çoğu kişinin yine bende dahil zamanı yok. Hile kesinlikle iyi çıkacak hiç şüpem yokta o hileyi kullanamamak koyar be. Dediğim gibi hileyi kullanmak için onaylı üye olmamız yeterli olursa tadından yenmez.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hiç kusura bakma. sen onaylısın diye hile onaylı olacak değil. süper üye olmasının sebebi neyi güdüğü belli olmayan adamların gelip kullanmasını engellemek. onaylı olmayacak. çok istiyorsan git adam gibi kas yorumunu kullan sonra. allah allah. her şeye bu kadar kolay gözüyle bakmayın artık.
Onaylı üyeyim diye hile onaylı olsun demiyorum ki zaten. En azından 200 yorum olursa her önüne gelen yine kullanamaz hileyi, bu zor değil.

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
yahu anlamıyor musun kardeşim? bu hile çok güçlü bir anticheat kullanıyor öyle 200 300 yoruma verilirse bırak haftayı 2 3 gün içinde fixlenir.
https://memoryhackers.org/konular/bazi-hilelerdeki-rank-kisitlamasi.91181/şu konuyu oku da sonra gel yorum yap. boş yapma yeri değil bu forum.
Onaylı üyeyim diye hile onaylı olsun demiyorum ki zaten. En azından 200 yorum olursa her önüne gelen yine kullanamaz hileyi, bu zor değil.

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
hayır gayet iyi.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI

Adminimiz gereken cevabı vermiş ancak birşey demek istiyorum gerçekten hilede emek çok fazla, ve sizden istenilen şeyin fazla olduğunu düşünmüyorum.Bana kalsa ben hileye erişimin ultra üye olmasınıi isterdim ancak kurucularımız biraz emek veren herkes kullansın gözüyle bakmışlar demekki. Forumda biraz aktif olarak konulara alakalı yorum ataraktan 1,2 haftada gereken şartı sağlayabilirsiniz.Ancak ne yazıkki bunu bazı arkadaşlarımız illegal yolla yani kural dışı yollarla spam,flood tarzı şeylerle elde etmeye çalışıyorlar. Tespiti halinde tüm yorumları siliniyor sonra hileye hiçbir şekilde erişim sağlayamıyor tabiki. Yanlış hatırlamıyosam hilenin kaç hafta önce çıkacağı zaten size bildirildi diye hatırlıyorum. Günlük 1,2 saat aktif olarak mantıklı yorumlar atarakta o istenilen yoruma ulaşılabilirdi. Neyse dahada dencek birşey olduğunu düşünmüyorum adminimiz zaten gereken cevabı vermiş ben boş post atılmaması adına konuyu kilitliyorum KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...