2019 da üye olup mantık zarfında bulunarak 1.200 yorum yapan üyeler biliyorum ama sen 2016'dan beri üye olup yorum yapmayıp böyle bir konu açma fikrine kapılmışsın. Olabilir tabi meşgulsündür ya da zamanın kısıtlıdır. Bu süre boyunca yapabildiğin yorum bu kadardır ama yapılan hilenin minimum kullanılabilecek üyelerin Süper üye olabileceğini bile düşünmüyorum. Etkileşim açısında hileyi görme şansım oldu. O kalitede bir hileyi yapan kurucularımız bu fırsatı sizlere sundukları için ne kadar teşekkür etseniz azdır. Şunu değinmek isterim. Yapılan iş o kadar iyi ki bunun bir bütçesi olsa laf etmeden kullanacak insanlar olabilir. Bu yüzden onaylı üye, seçkin üye falan tartışmasına girmeye hiç gerek yok. Foruma 4 saat önce kayıt olmuş bir üyenin hileye çabuk erişmesini görmek bana göre hiç iç açıcı değil. Çünkü hilede büyük emek var. Bu nedenle istenilen üye grubuna sahip olmanız sizler için en iyisi. Bu tarz konulara gerek yok. Kaliteli bir hile veriliyor ve bunu sitede emek veren kişilere sunulması en cazip fikirdir.
Edit : Eğer hileyi "SÜPER ÜYE" grubu kullanabiliyor ise bence çok kötü. Öyle bir hileden bahsediyorum ki en az Ultra üye kullanmalı bence. Beklentileriniz çok üstünde bir hile çünkü. Ben bile izlerken şaşırdım.