Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende türknet kullanıyorum 1 yıldır ara sıra internet kopuyor modeme 400 tl para verdim az da değil bu para tp link archer vr 1200 modemde de sorun yok ama bu fiyata böyle interneti bulamazsın bu sorunları göz önüne al
ben millenicom kullanıyorum altyapım 12 destekliyor 10 unu alıyorum daha fazla desteklese daha fazla alırım ping durumum speed testte 6 ve bu gayet iyi bi ping değeri altyapını sorgulat ona göre geçiş yap derim
o millenicomun belasını versinler 4 yıldır kullanıyorum sürekli internetimde sıkıntı var müşteri hizmetleri hiç iyi değil Ayla diye bir bayan var 29 yaşında sürekli ona bağlattırıyorum kendimi en iyi o biliyor dediklerimi şahsen bende internetle alakalı bir çok şey biliyorum ve müşteri temsilcileri sürekli internetten öğrenip gelmeyin diyor be allahsızlar sen benimle ilgilenmek zorundasın geçen yıldan beri yer değişikliği istedim yapamıyoruz diyorlar yok türk telekomu arayın böyle böyle yapın diyorlar 6 ay diyorlar hiç kimse dönmüyor kablo döşemeye bile üşenen bir sistemleri var şahsen hiç iyi bir internet sağlayıcısı olduklarını düşünmüyorum hem pahalı hemde internet hızınızı sürekli düşüyorlar her 2 günde bir arayıp internetimi 16 ya çekin demekten ben yoruldum onlar sıkılmadı hiç önermem kanıt istersenizde atarım lütfen uzak durun ...
önceki ismiyle doping , olarak kullanıyordum 16'lık paket olarak kullanıyordum 15 16 arası bi hız veriyordu. gece biraz daha artıyordu ping sorunu kopma sorunları yoktu güzel firma
15 gün interneti bağlamaya gelmediler. geldiklerinde beceremediler gittiler bi 15 gün daha gelmediler ve ben kullanmadığım bi internete para ödedim sakın geçme kendi teknik ekipleri yok ttnet'in teknik ekiplerini kullanıyorlar bu yüzden de çok uzun sürüyor gelmeleri
Uzun zamandır kullanıyorum. fena sayılmaz ara sıra sorunlar yasıyorum ama bu her şirkette vardır. O yuzden cok takma derim ama turkneti de degerlendir bence oda fena gözükmüyor.