Dostum "Blade and Soul" başlayabilirsin, oyunun yarısı türk fakat korkma velet yok, çünkü oynamak için biraz zeka gerekiyor. Ben aktif oynuyorum dilersen indir, yardımcı olurum.Merhaba öncelikle Herkese . Pc de artık yapacak bir şey bulamıyorum ve oyun oynamayı seven birisiyim ancak eskisi gibi artık oyun havuzu fazla geniş gelmiyor. MMORPG veya RPG oyun türlerini hep sevmişimdir . Önerebileceğiniz online Class seçip takılabileceğim ve sürükleyici olan oyunlar var mı acaba ?
Tam aradığım tarzda bir oyun önerisi olmuş. İndiriyorum şimdiDostum "Blade and Soul" başlayabilirsin, oyunun yarısı türk fakat korkma velet yok, çünkü oynamak için biraz zeka gerekiyor. Ben aktif oynuyorum dilersen indir, yardımcı olurum.
Hocam güzel de tek sarmıyor o oyun yaRise online denemeni öneririrm
Merhaba öncelikle Herkese . Pc de artık yapacak bir şey bulamıyorum ve oyun oynamayı seven birisiyim ancak eskisi gibi artık oyun havuzu fazla geniş gelmiyor. MMORPG veya RPG oyun türlerini hep sevmişimdir . Önerebileceğiniz online Class seçip takılabileceğim ve sürükleyici olan oyunlar var mı acaba ?