MMORPG Oyun Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Metin 2 babaaaa metin 2 kdp yada doluya 50 ort üstü getir o keyfi hiç bi oyundan alamazsın :D

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba öncelikle Herkese . Pc de artık yapacak bir şey bulamıyorum ve oyun oynamayı seven birisiyim ancak eskisi gibi artık oyun havuzu fazla geniş gelmiyor. MMORPG veya RPG oyun türlerini hep sevmişimdir . Önerebileceğiniz online Class seçip takılabileceğim ve sürükleyici olan oyunlar var mı acaba ?
Dostum "Blade and Soul" başlayabilirsin, oyunun yarısı türk fakat korkma velet yok, çünkü oynamak için biraz zeka gerekiyor. Ben aktif oynuyorum dilersen indir, yardımcı olurum.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
black deser - lost ark - dc unuverse 3. oyun favorim çok aşırı iyi denemeni öneririm

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
soul worker online bi oyun ama genshin gibi sanki online değil hikayeli oyun gibi efectleri falan baya iyi oynamaya başlarsan uzun süre sarar

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Final Fantasy XIV oyununu denediniz mi? Bu oyun sürükleyici hikayesi, etkileyici dünyası ve seçebileceğiniz birçok farklı sınıfı ile MMORPG türünde önerilebilecek bir oyun. Başka bir iyi seçenek de Guild Wars 2 olabilir, bu da benzersiz bir dünyası ve harika bir hikayesi olan bir MMORPG.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
black desert oynadım ama sarmıyor bi süreden sonra

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
izometrik sevmiyorsan New World deneyebilirsin beni baya bi götürmüştü bu sıra oyuncu kaybetmesine rağmen keyifli oyun

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Black Desert. Bu aralar oynayabileceğin gerçekten iyi bir oyun. 19₺ şu aralar ama indirimde 1₺ oluyor. Bi bakmanı öneririm.
Post automatically merged:

Black Desert. Şu aralar mükemmel. Metin2 gibi olmaz umarım. 19₺ fiyatı ama 1₺ indirimde. Bi göz atmanı öneririm.
Post automatically merged:

Black Desert. Şu aralar mükemmel. Metin2 gibi olmaz umarım. 19₺ fiyatı ama 1₺ indirimde. Bi göz atmanı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
genshin oyna derim grafilkeri tatmin eder piğşman olmazsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Lost Ark bence sarar mmorp oyununa düşkünsen kesin bi dene oyun hem kaliteli hemde uzun vakitler geçirebileceğin tarzda
Merhaba öncelikle Herkese . Pc de artık yapacak bir şey bulamıyorum ve oyun oynamayı seven birisiyim ancak eskisi gibi artık oyun havuzu fazla geniş gelmiyor. MMORPG veya RPG oyun türlerini hep sevmişimdir . Önerebileceğiniz online Class seçip takılabileceğim ve sürükleyici olan oyunlar var mı acaba ?

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Önerim World of Warcraft olacaktır:

World of Warcraft: Belki de en popüler MMORPG oyunu olan World of Warcraft, sürükleyici hikayesi, geniş oyun dünyası ve farklı sınıflar ve ırklar sunmasıyla öne çıkıyor.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
basitlik istiyorsan metin2 daha karışık olsun ama güzel olsun diyorsan silkroad oynayabilirsin silkroadı zamanında arkadaşım öğretmişti aşırı güzel bir oyundur.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bana göre knight ve rise online lost ark oynayabilirsin önerimdir oynarken eğlendirir.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
path of exile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...