Mobil Lol Wild Rift Pc'den Oynamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam benim gibi ruh hastaları Wild Rift'i yani mobil LoL'ü PC'den oynamak isteyenler için deneyimimi paylaşmak istedim.

Oyun LDPlayer4 üzerinde 60FPS olmak üzere sorunsuz çalışmakta. Ancak bilgisayarınız VT-X destekliyor mu onu araştırın desteklemiyor ise indirmenizi tavsiye etmem çünkü oyun kasabilir. Bunun için Windows 10'da VT-X aktifleştirme yazarak bios üzerinden çözebilirsiniz basit bir şey. Veya görev yöneticisine girip performans sekmesin'e girip sağ alt kısımda sanallaştırma etkin veya devre dışı yazar buradan öğrenebilirsiniz bu yazmıyorsa bilgisayarınız VT-X 'i desteklemiyor demektir. Eğer devre dışı yazıyorsa bios'a girip etkinleştirmeniz gerekmektedir.

Oyundan aldığım görselleri ve klavye ayarını paylaştım. LDPlayer4' kurduktan sonra oyunu aynı şekilde google play'den indiriyoruz. Giriş yaparken oyunu yüklerken kısa bir donma sorunu yaşıyor. Ancak oyun içinde donma söz konusu değil. Sisteminize göre grafik ayarlarını yapabilirsiniz ben 60FPS kullanıyorum. Oyuna girdikten sonra ilk defa giriyorsanız eğitimleri geçin. Sonra oyunu Antrenman modunda açın benim paylaştığım görsel gibi veya isteğinize göre klavye ayarı atayabilirsiniz.

Şunu belirtmek isterim ki oyundaki adc mainler aynı script'e vurduğumuz boşluk tuşuna basılı tutarak saldırı ayarlaya biliyoruz. Karakter hem vurmaya devam ederken hem kaçabiliyor Normal de telefonda girerken lag sorunu çok olmasına rağmen pc'den şuana kadar hiç lag sorunu yaşamadım.

Sorusu olanlar yazabilir.

1.png

2.png

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
oynanış nasıl peki iyi mi?
Özelikle adc oynarken keyifli saldırı otomatik olduğu için boşluk tuşuna basılı tutuyoruz scdeki gibi oluyor. Jinx bu konuda çok OP 5 kişi size dalsada siz kaçarken aynı zamanda saldırmaya devam edebiliyorsunuz. Normal lolden daha keyif aldım.

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Denerim bi ara. Paylaşım için teşekkürler.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
peki kasma falan oluyor mu
Dedığım vt ayarını açabılıyorsanız yanı sanallaştırma ayarı kasma olmuyor. Sistemin orta seviye bilgisayar ise orta ayarlarda açabilirsin ben en yüksek ayarlarda oynuyorum şuana kadar kasma yaşamadım.

Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
kanka peki yetenekleri farenin olduğu yere mi atıyor yoksa karakterin olduğu yere mi? bir anda arkaya dönünce arkaya atmasın

Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Dedığım vt ayarını açabılıyorsanız yanı sanallaştırma ayarı kasma olmuyor. Sistemin orta seviye bilgisayar ise orta ayarlarda açabilirsin ben en yüksek ayarlarda oynuyorum şuana kadar kasma yaşamadım.
wt ayarını nereden acacagız anlamadım

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
pc ye hangi uygulamayı indirerek bağlanıyorsun oyuna dostum?

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knka pcde açık zaten o ekstra bir sey yapmama gerek var mi

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knka pcde açık zaten o ekstra bir sey yapmama gerek var mi
Gerek yok kanka LDPlayer'i indirdiğinde vt aktif degil diye bir sorun çıkmaz ise google playe gırıp oyuna ındıre bılırsın. Sonra resımde paylaştığım klavye ayarını yapacaksın. Bu kadar başka bir şey gerekmiyor.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
lol acayip çöp bir oyun mobilininde kitlesi aynı olacağını düşünüyorum

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
diskoo kanka bende heves ettim indircem. birşey sorucam lolde ben 60 fps alıyoerum wild riftte daha mı fazla olur dahamı yüksek. aslında mantıklı geldi wild rift pc. birde şey sorucam tuş ayarları normalmi. yani normal lol gibi flash D de ceya ulti R demi . TEŞEKKÜRLER.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
diskoo kanka bende heves ettim indircem. birşey sorucam lolde ben 60 fps alıyoerum wild riftte daha mı fazla olur dahamı yüksek. aslında mantıklı geldi wild rift pc. birde şey sorucam tuş ayarları normalmi. yani normal lol gibi flash D de ceya ulti R demi . TEŞEKKÜRLER.
Kanka resimde gosterdigim gibi indirdikten sonra antrenman moduna girip tuş ve mouse ayarını kendin atıyorsun. İlk soruna cevap olarak olarak oyunu yuksek grafik ayarlarinda 60FPS ile oynayabiliorsun. Oyunun verdiği max ayar bu ama ben baya keyif aldim oyunun kısa sürmesi falan 30 dakida 3 oyun atabilirsin. Normal lol gibi oyun uzun sürmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...