Onaylı Üye
Merhaba arkadaşlar benim monitörüm 144hz monitörun çıkışlarında dvi display ve hdmı var fakat hdmı kablosu ile 144 hz vermiyor nasıl çözebilirim.
do you installed the latest version of driverHello friends, my monitor 144hz monitor has dvi display and hdmi at the outputs, but it does not give 144 hz with hdmi cable, how can I solve it.
Update ur drivers, or maybe reinstall themMerhaba arkadaşlar benim monitörüm 144hz monitörun çıkışlarında dvi display ve hdmı var fakat hdmı kablosu ile 144 hz vermiyor nasıl çözebilirim.
dsiplay port kullan hdmi ile 144 alamayabilirsinMerhaba arkadaşlar benim monitörüm 144hz monitörun çıkışlarında dvi display ve hdmı var fakat hdmı kablosu ile 144 hz vermiyor nasıl çözebilirim.
Büyük ihtimalle kablon 144Hz desteklemiyor dostum internetten 144hz destekleyen bir display port alıp kullanabilirsin .Merhaba arkadaşlar benim monitörüm 144hz monitörun çıkışlarında dvi display ve hdmı var fakat hdmı kablosu ile 144 hz vermiyor nasıl çözebilirim.
kral biliyorum ama 60 hz yazıyor sadeceMasaüstünde sağ tık > Görüntü Ayarları > Gelişmiş Görüntü Ayarları > Ekran 1 için görüntü bağdaştırıcısı özellikleri > Üstteki sekmeden monitör > Ekran yenileme sıklığı'nı 144 Hz yap.
yes:do you installed the latest version of driver
ok.Update ur drivers, or maybe reinstall them
kral güncellemeyi denyecem ama dp vardı zaten birden ekran gitti monitörde sadece hdmı ve dvi kablo çalılıyordriver booster ile driverlarını güncelle veya dp kablo kullan
evet biliyorum ama dp kablosu vardı monitörde takılıydı ama birden görüntü gitti dp ile bağlayınca sinyal yok diyor.Benim bildiğim kadarıyla monitörünün en yüksek bulunabileceği hertzi dp vermektedir. HDMI ile buna çıkamazsın diye biliyorum. Benim monitör 200 Hz fakat HDMI ile sadece 144 e çıkabiliyorum.
好的驱动问题,或者检查144hz是否开启
Driver sıkıntısı falan olduğunu düşünmüyorum, kablo değiştirmeyi deneyin, olmadı servise götürmekte fayda var.kral biliyorum ama 60 hz yazıyor sadece
Post automatically merged:
yes:
ok.
kral güncellemeyi denyecem ama dp vardı zaten birden ekran gitti monitörde sadece hdmı ve dvi kablo çalılıyor
evet biliyorum ama dp kablosu vardı monitörde takılıydı ama birden görüntü gitti dp ile bağlayınca sinyal yok diyor.
dp vardı zaten birden ekran gtti sinyal yok dedi sadece dvi ve hdmı çalışıyor şuandsiplay port kullan hdmi ile 144 alamayabilirsin
evet dp kablosu vardı görüntü alamıyorum dp ilehocam monitör kutusunda ekstra bir kablo daha olması lazım mevcutmu
tamam teşekkürlerDriver sıkıntısı falan olduğunu düşünmüyorum, kablo değiştirmeyi deneyin, olmadı servise götürmekte fayda var.
denedim kral ama internette 2.0 hdmı diyor ama bakcaz artıkHdmı kablosunun kalitesi ve versiyonu etkiliyor olabalir.Farklı bir hdmı kablosuyla deneme şansınız var mı ?
ettim kral ama hala vermiyorayarlardan görüntü ayarlarını kontrol etr
evet ucuz hdmı kullanıyorum teşekkürlerKabloların içinde de kendi özelikleri bulunuyor ucuz hdmi kullanıyorsanız ondan olabilir.