motor bilgili olanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
merhaba ilk motor için a1 ehliyet yfz r 125 mi önerirsiniz cbr 125 mi

Üye
8 HİZMET YILI
yaş 16 yolun yarısı :d. Bana sorarsan ben bir choppercı olarak CBR 125 R öneririm. Diyeceksin ki neden, bir kere ilk motorun olacak bu yüzden düşme, motor yatırma olacaktır. Yamaha'nın grenaj fiyatları veyahut parça fiyatları bi motor kadar olabiliyor. CBR ' ın ona nazaran çok makul fiyatları var. Birde oturma rahatlığı seviyorsan CBR bi +, duyduğum dedikodular Yamaha'da R6 sürüyormuş gibi oturuyormuşsun içeri göçük. Tork olarak Yamaha 1,2 tork var aralarında, ağırlık bakımından Yamaha bi 5 kg falan daha hafif, Yamaha 11L benzin deposu Honda 10 L

Ben bi racingci olsam yani cbr ile başlarım

Üye
5 HİZMET YILI
yaş 16 yolun yarısı :d. Bana sorarsan ben bir choppercı olarak CBR 125 R öneririm. Diyeceksin ki neden, bir kere ilk motorun olacak bu yüzden düşme, motor yatırma olacaktır. Yamaha'nın grenaj fiyatları veyahut parça fiyatları bi motor kadar olabiliyor. CBR ' ın ona nazaran çok makul fiyatları var. Birde oturma rahatlığı seviyorsan CBR bi +, duyduğum dedikodular Yamaha'da R6 sürüyormuş gibi oturuyormuşsun içeri göçük. Tork olarak Yamaha 1,2 tork var aralarında, ağırlık bakımından Yamaha bi 5 kg falan daha hafif, Yamaha 11L benzin deposu Honda 10 L

Ben bi racingci olsam yani cbr ile başlarım
çok teşekkürler

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Dostum a1 ehliyetim var yaşım 17 racing motoru hayranıyım ama evdekiler ölüm makinesi diyor ikna etmeyi başardım acemi değilim motor konusunda yzf R125 alacagım iyi yanları kız tavlamada bir numara kötü yanı koruma takozu yok düşerse gider uzun yolda motorun oturuş şekli yatmaya yatkın olduğu için bel ağrıtıyor

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum a1 ehliyetim var yaşım 17 racing motoru hayranıyım ama evdekiler ölüm makinesi diyor ikna etmeyi başardım acemi değilim motor konusunda yzf R125 alacagım iyi yanları kız tavlamada bir numara kötü yanı koruma takozu yok düşerse gider uzun yolda motorun oturuş şekli yatmaya yatkın olduğu için bel ağrıtıyor
Cbr kullanmış birisi olarak söyluyorum cbr 2 yıla adamı fıtık yapar yzf de ayni şekilde motorun üstünde uzun yol giderken yatmak zorunda kalıyorsun dengeni bozarsan dediğin gibi koruma olmadığı için altindan rahat kayar gider motor dikkaf ve denge çok önemli birde kabak lastik olmayacak arka teker motoru Yazın sıcağında bile 2 kat montla kullanmış adamım ben
Ona rağmen hava 35 derece yinede donardım :D
Bir insan sıcak yaz havasında kışlık motorcu eldiveni giyer mi ?
demekki giyiliyormuş

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
almışken yaşın tutuyorsa b dağil hepsini al daha uyguna geliyor.

Üye
5 HİZMET YILI
gıt ılk once a 1 ehlıyet al sonra mondıal drıft al uygun fıyatlı 125 cc bu sana yeter gerı kalan gerısı olum makınası resmen

Üye
5 HİZMET YILI
cbr alabilirsin ama diğerine göre daha ağır olduğu için belki sıkıntı yaşayabilirsin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Yamaha yzf r125 i tercih ederim.Önden bakınca daha sinirli duruyor :)

Üye
5 HİZMET YILI
yzf r125 ilk kullanıcı için hem masraflı olur hemde oturuş pozisyonu çok yatarsın ve seni rahatsız eder yzf nin tasarımı iyi fakat seni uğraştırabilir cbr 125 in parça masrafı hem daha az hemde oturuş pozisyonu daha rahat

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
a2 ehliyet gerekmiyor mu 50cc ve üzeri motorlar için bilgilendirir misiniz

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Safe driving is the most important thing.

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Motor satıcısı olarak söylüyorum malesef bunlar sadece isim yapmış markalar çok daha iyi motorlar var piyasada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...