Seçkin Üye
vallahi kadın dogru soyluyor hageforce experiance oyun içinde alt+z yaparsan tüm ayarları görüntüleyebilirsin
Değerleri izlemek için değil ya hani fan hızını ayarlama veya ekran kartının hızını veya voltajını ayarlama gibi özellikler varya onun için soruyorum değerleri izlemek için değilOyun içerisinde değerler izlenecekse en iyisi MSI Afterburner, eğer masaüstünde değerleri kontrol edecekseniz AIDA64 veya HWiNFO64 kullanabilirsiniz.
Geforce experience bende çalışmıyor nedense giriş yapma ekranında kalıyor öylecegeforce experiance oyun içinde alt+z yaparsan tüm ayarları görüntüleyebilirsin
Değerleri izlemek için sormuyorum mesela fan hızını veya voltajı falan ayarlayabiliyoruz ya onu soruyorum bende değerleri izlemek için sormadım bunun gibi özellikleri olan bir programı sordumopen hardware diye bir program var bakabilirain
Oda aynı şekilde değerleri izlemek için kullanılıyor gidipte ekran kartının fan hızını veya voltajını ayarlayamazsınızCPU-Z önerebilirim çok bilmiyorum ben
Bunlarda ekran kartı hızı voltaj ayarı gibi bir şey var mı yukarıda yazdıklarımı tekrar okuyun lütfenc cleaner vb optimizasyon programı indir
Ne alakac cleaner vb optimizasyon programı indir
Hwinfo dediğin programda sadece değerleri izlemek için değil mi? Yoksa ekran kartının ayarlarıyla vs. oynayabiliyormuyuzhwinfo kullanabilirsin eğer asus ekran kartın varsa gpu tweak kullanabilirsin
Bu arada bilgisayarım Asus anakart da Asus ama ekran kartı nvidiahwinfo kullanabilirsin eğer asus ekran kartın varsa gpu tweak kullanabilirsin
Ya öyle demiyorum işte yukarıda kaç kişi uyardım ben ekran kartı ayarlarıyla oynamak için diyorum benfraps kullanıyorum ben fps gösteriyor sadece ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?