MSI Afterburner gibi program önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Afterburnerde yanlis deilsem Fan hizi 2.secenekte otomatige alma var 50derecede %50 60ta 60 onu da ayarlayabilirsin manuel ile

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hwinfo dediğin programda sadece değerleri izlemek için değil mi? Yoksa ekran kartının ayarlarıyla vs. oynayabiliyormuyuz

Bu arada bilgisayarım Asus anakart da Asus ama ekran kartı nvidia
kral hwinfo sadece değerlere bakmak için ve diğer sorunun cevabı ise ekran kartın nvidia ama onların soğutmasını üreten markalar falan varya seninkini asusmu üretmiş yoksa direk Nvidia'nın kartımı

Ya öyle demiyorum işte yukarıda kaç kişi uyardım ben ekran kartı ayarlarıyla oynamak için diyorum ben
asusun gpu tweaki ile kart ayarlarıyla oynanabiliyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kral hwinfo sadece değerlere bakmak için ve diğer sorunun cevabı ise ekran kartın nvidia ama onların soğutmasını üreten markalar falan varya seninkini asusmu üretmiş yoksa direk Nvidia'nın kartımı

asusun gpu tweaki ile kart ayarlarıyla oynanabiliyor
Soğutucuyu asus mu üretmiş bilmiyorum ayrıca yukarıda uyarmışım milleti değerleri izlemek için program istemiyorum diye ben ekran kartı ayarlarıyla oynamak için soruyorum

Afterburnerde yanlis deilsem Fan hizi 2.secenekte otomatige alma var 50derecede %50 60ta 60 onu da ayarlayabilirsin manuel ile
Ayarlanmıyor işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...