Süper Üye
Afterburnerde yanlis deilsem Fan hizi 2.secenekte otomatige alma var 50derecede %50 60ta 60 onu da ayarlayabilirsin manuel ile
kral hwinfo sadece değerlere bakmak için ve diğer sorunun cevabı ise ekran kartın nvidia ama onların soğutmasını üreten markalar falan varya seninkini asusmu üretmiş yoksa direk Nvidia'nın kartımıHwinfo dediğin programda sadece değerleri izlemek için değil mi? Yoksa ekran kartının ayarlarıyla vs. oynayabiliyormuyuz
Bu arada bilgisayarım Asus anakart da Asus ama ekran kartı nvidia
asusun gpu tweaki ile kart ayarlarıyla oynanabiliyorYa öyle demiyorum işte yukarıda kaç kişi uyardım ben ekran kartı ayarlarıyla oynamak için diyorum ben
Soğutucuyu asus mu üretmiş bilmiyorum ayrıca yukarıda uyarmışım milleti değerleri izlemek için program istemiyorum diye ben ekran kartı ayarlarıyla oynamak için soruyorumkral hwinfo sadece değerlere bakmak için ve diğer sorunun cevabı ise ekran kartın nvidia ama onların soğutmasını üreten markalar falan varya seninkini asusmu üretmiş yoksa direk Nvidia'nın kartımı
asusun gpu tweaki ile kart ayarlarıyla oynanabiliyor
Ayarlanmıyor işteAfterburnerde yanlis deilsem Fan hizi 2.secenekte otomatige alma var 50derecede %50 60ta 60 onu da ayarlayabilirsin manuel ile