Mutsuzluk hissi ve gelecek kaygısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bende zamanında hissediyordum ama bu aptal hissin sebebi hayatımızı kontrol altinda tutmaya çalışıp başaramadığımızdan kaynaklanıyor. En iyi çözüm kontrol altında tutmaya çalışmayıp akışa ayak uydurmak diye düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Gelecek kaygısı yüzünden 3 işte çalışıyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Tek sende değil bendede öyle ama zamana bırakmalısın herşeyi çok klasik laf ama ilerleyen zamanlarda karşına çok güzel fırsatlar çıkabiliyor kafanı dağıtmaya çalış.

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
22 yaşıma giricem. üniyi yeni bitirdim. okuduğum bölüm ile ilgili bir iş bulamıyorum. kaygılarım var. ama oturduğum yerden de ben bir şeyler yapmadığım sürece hiç bir şey olmuyor. o yüzden kendime bir yol çizdim bir çok işe girdim çıktım. en son kendimi e-ticaret işine adadım ve bu yolda da kendimi geliştirmeye devam ediyorum. oturum ben ne yapıcam, kaygılarım var, hayat şartlarım keşke şöyle böyle olsaydı diye zaman harcamaktan ve kafanızı boş şeyler ile şişirmekten vaz geçin. bunları düşünmek yerine oturup kendinize bir yol çizmeye başlayın. iş bulamıyor iseniz kendi işinizi kurma peşinde ilerleyin. bir hayaliniz var ise bu hayali gerçekleştirmek için ne olursa olsun bu yolda ilerleyin. inanın ki ufacık bir şeyi başarmaya başladığını zaman bunun verdiği öz güven ile devamı gelmeye başlıyor arkadaşlar. 1k ile başladığım e-ticaret yolunda yeri geldi battım yeri geldi çıktım. yeri geldi kazandığım parayı iyi kullandım yeri geldi har vurup harman savurdum. ama hepsinden ders aldım ve şu anda hayalini kurduğum yere 1 adım uzaktayım. o 1 adım bana ölüm gibi gelse de buraya kadar nasıl geldiysem aynı şekilde o 1 adımı atıp hayalini kurduğum yere geliceğim. kendinizi böyle kodlar iseniz inanın ki yapamıyacağınız iş yok

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
şu yıllarda en önemlisi türkiyede iş garantisidir maaş veya işin niteliği değil işinde sabit 3 yıl kalabileceğin alanlara yönel gelecek karanlıkkk

Nefes Al Çocuk
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kafaya Hiç birşey Takmayın En ufak Şeylerden Mutlu olmayı bilin Zaten Gerisi Gelir
Post automatically merged:

Hayata Zorluklarla Ve mücadelelerle dolu Pes etmeyin Gülümsemeniz Bol Olsun Önce Aile Ve Sağlık Nefes Al Çocuk :)

Çukura Batar Düşer Altın Çocuklar Türkiye Koşullarında Bataklıktan nasıl Cıkabileceğini Unutma SAkinliğini ve Aklını Kullan Herkes Nefes Almayı Bilirde Mücadeleden Vaz Geçmezsse Altın Çocuklar Gün ışığına Çıkar

ozaman napıyoruz Motivasyonumuzu koruyoruz Bolca Güne Enerjik uyanıyoruz :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
aynı sorun var bende de abi anlamıyorum her şey yolunda giderken bir anda çukura insan batınca kalkması zor oluyor

haklısın boğulunca kaçmamak lazım mücadele ruhu içimizde var nede olsa sağolasın

aynen öyle ya bir kez geliyoruz kırdık zincirleri inşallah :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Kanka normal ya ülkemizin ekonomi durumu ortada bu yüzden kafaya takma bence çoğu insan aynı durumda

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Reis olan birşey tavsiyem şuanlık elinden birşey gelmiyorsa gir fabrikaya planını yapana kadar düz bir sekilde hayatını surdur derim. Baktın planı ayarladın ona göre yön verirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kaygı duyucak vakitin olmasın ben öyle yapıyorum sürekli çalışma

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bu hepimizin sorunu ama bu duyguların seni çok fazla etkilemesine izin verme.

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
mutsuzluğunun sebebi kaygı,stres. Bu hayatta ister inan ister inanma herşey olacağına varıyor. Dipte olan biri gözünü açıp kapamadan zirvede olabiliyor veya tam tersi. Kendini rahatlatmak için kendin gibi insanlarla arkadaş olabilirsin. Veya spor yapabilirsin. Spor salonları çok eğlenceli ortamlar,spor yapmanın kendisi zaten harika bişey. Askerlik dediğin olayda gidip 180 gün takılıp geliyosun ilk 20 30 gün zor oluyor birtek o kadar. Bu dünyada hiçbişeyi kafaya takma,dünyaya gelmiyoruz dünyadan geçiyoruz..

Software Engineer
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhaba,

Yaşım 25 bedelli mi yatırdım
Kurumsal bir firmada çalışıyorum aynı sorun bende de var. Ülkeden kaynaklı kankam.

Nefes Al Çocuk
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Herşeyin başı emek kolay para emin olun cabuk biter Hayallerinizde Yıkılır

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Yaşım 22 gelecek kaygısı yaşamaya başladım askerliğide yapmadım daha neye nasıl başlasam bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum.
bu yaşadıkların çok normal. Bütün gençlerimiz bende dahil olmak üzere bu durumdan müzdaribiz. Sana önerim kesinlikle çözümü A/lkol gibi çeşitli zilletlerde arama dönüşü zor olur.

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bro kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu hayat herşeyi kafaya takıcak kadar mühim bi hayat değil tabi ki ne yaşadığını bilmediğim için neyin seni bunalttığını bilemem ama bi yerde herşey düzene oturuyor sıkma canını

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Yaşım 22 gelecek kaygısı yaşamaya başladım askerliğide yapmadım daha neye nasıl başlasam bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum.
her türk gencinin ortak sorunu maalesef öyle kolay düzelcek bir mesele değil önüne şans çıkması lazım ve o şansı değerlendirmen lazım her şeyin ilacı zaman..

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kardeşim herkes de aynı sorun var Türkiye'de iş ve güzel bir gelecek istiyorsan ya doktor olacaksın yada iyi bir kpss ile güzel bir kuruma atanacaksın ki bazen o bile yetmiyor. Askere git orda kal iş kaygısı yaşıyorsan eğer hatta üniversite okuyorsan bitirdikten sonra git askere kal imkan varsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...