Onaylı Üye
oho tabi çok illegal işler ama değer mi ya tüm ömrüneçare çok da yapmak cesaret istiyor yoka hapse girersin
oho tabi çok illegal işler ama değer mi ya tüm ömrüneçare çok da yapmak cesaret istiyor yoka hapse girersin
evet insanlar birkere geliyor dünyayaaynen öyle ya bir kez geliyoruz kırdık zincirleri inşallah![]()
bu yaşadıkların çok normal. Bütün gençlerimiz bende dahil olmak üzere bu durumdan müzdaribiz. Sana önerim kesinlikle çözümü A/lkol gibi çeşitli zilletlerde arama dönüşü zor olur.Yaşım 22 gelecek kaygısı yaşamaya başladım askerliğide yapmadım daha neye nasıl başlasam bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum.
her türk gencinin ortak sorunu maalesef öyle kolay düzelcek bir mesele değil önüne şans çıkması lazım ve o şansı değerlendirmen lazım her şeyin ilacı zaman..Yaşım 22 gelecek kaygısı yaşamaya başladım askerliğide yapmadım daha neye nasıl başlasam bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum.
Kardeşim herkes de aynı sorun var Türkiye'de iş ve güzel bir gelecek istiyorsan ya doktor olacaksın yada iyi bir kpss ile güzel bir kuruma atanacaksın ki bazen o bile yetmiyor. Askere git orda kal iş kaygısı yaşıyorsan eğer hatta üniversite okuyorsan bitirdikten sonra git askere kal imkan varsa.Yaşım 22 gelecek kaygısı yaşamaya başladım askerliğide yapmadım daha neye nasıl başlasam bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum.