Scriptli veya script olmadan hızlı bir şekilde çıkmak istiyorum genelde adc oynuyorum ve oyun bilgimde var fakat yine de malum TR serverinde herşey çok zor nasıl hızlı bir şekilde en azından gold olabilirim ?
ya jg ya mid/top oynicaksın takımını taşımadan elo çıkmak çok zor.Scriptli veya script olmadan hızlı bir şekilde çıkmak istiyorum genelde adc oynuyorum ve oyun bilgimde var fakat yine de malum TR serverinde herşey çok zor nasıl hızlı bir şekilde en azından gold olabilirim ?
![]()
yani ya iyi bi pre bulman lazım yada oyunu taşıyabilecek bi çar oynaman lazım sc ileScriptli veya script olmadan hızlı bir şekilde çıkmak istiyorum genelde adc oynuyorum ve oyun bilgimde var fakat yine de malum TR serverinde herşey çok zor nasıl hızlı bir şekilde en azından gold olabilirim ?
![]()
yüksek elo da olan bir arkadaşınla oyna en basitiScriptli veya script olmadan hızlı bir şekilde çıkmak istiyorum genelde adc oynuyorum ve oyun bilgimde var fakat yine de malum TR serverinde herşey çok zor nasıl hızlı bir şekilde en azından gold olabilirim ?
![]()