Yediklerine dikkat edebilirsin bol bol su içmen faydalı olurmerhabalar,
abi direk konuya giricem iki arkadaş diyet yapma kararı aldık aynı işte çalışıyoruz ve aynı evde kalıyoruz aynı eforu harcıyoruz aynı yemekleri yiyoruz
ben 2 kilo verirken o arkadaşım 4 kilo veriyor ortalama olarak vücut yapımız da aynı ben bu arkadaşımı nasıl tokatlarım ya ahaha
Yemek yemezsen verirsin bro ben mide ameliyatı oldum haliyle q insanın 1 öğünde yediğini şuan ben 4 öğünde zor yiyorumdur 53 kilo verdim spor falan filan hikaye tek önemli nokta kursağından geçen yiyeceklerin kalorisinin düşük olmasımerhabalar,
abi direk konuya giricem iki arkadaş diyet yapma kararı aldık aynı işte çalışıyoruz ve aynı evde kalıyoruz aynı eforu harcıyoruz aynı yemekleri yiyoruz
ben 2 kilo verirken o arkadaşım 4 kilo veriyor ortalama olarak vücut yapımız da aynı ben bu arkadaşımı nasıl tokatlarım ya ahaha
kalori açığı oluşturacaksın bol su tüketeceksin ama kalori açığını hızlı kilo vermek için fazla yaparsan sağlıksız kilo verirsin ve yağ değil kas kaybedersinmerhabalar,
bol kardiyo ve basit karbonhidratları hayatıdan çıkartarakkanka zaten arkadaşım ile kuryelik yapıyoruz ahahah günde ondan fazla paket atıyom çıktığım merdivenlerin haddi hesabı yok suda içiyom ama bi işe yaramıyo elden gidicek orjinal imzalı forma ahahahah