Nasıl hızlı kilo verilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
tok tutucu haplar ve yağ yakıcılar ile verebilirsin ama çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kalori açığı diyenler başka birşey bilmioynuz mu la afjsasfaks

Üye
3 HİZMET YILI
Kimine su bile yarıyor ya kilo alma ve verme kiloları çok tuhaf

Walker
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
merhabalar,

abi direk konuya giricem iki arkadaş diyet yapma kararı aldık aynı işte çalışıyoruz ve aynı evde kalıyoruz aynı eforu harcıyoruz aynı yemekleri yiyoruz
ben 2 kilo verirken o arkadaşım 4 kilo veriyor ortalama olarak vücut yapımız da aynı ben bu arkadaşımı nasıl tokatlarım ya ahaha
Yediklerine dikkat edebilirsin bol bol su içmen faydalı olur

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
su içmek harbiden aşırı faydalı ya, spor, koşu, su, yağsız yemekler, ekmek hamur ürünleri yememek. bunları yapptığın sürece RAHAT VERİRSİN.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Gym e yazılıp hem kad idmanı hem kardiyo idmanı yapman lazım kas yamadan kilo veriren vücudundan çatlak olabilir

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
merhabalar,

abi direk konuya giricem iki arkadaş diyet yapma kararı aldık aynı işte çalışıyoruz ve aynı evde kalıyoruz aynı eforu harcıyoruz aynı yemekleri yiyoruz
ben 2 kilo verirken o arkadaşım 4 kilo veriyor ortalama olarak vücut yapımız da aynı ben bu arkadaşımı nasıl tokatlarım ya ahaha
Yemek yemezsen verirsin bro ben mide ameliyatı oldum haliyle q insanın 1 öğünde yediğini şuan ben 4 öğünde zor yiyorumdur 53 kilo verdim spor falan filan hikaye tek önemli nokta kursağından geçen yiyeceklerin kalorisinin düşük olması

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kalori açığı. En net kilo verdirecek olay kalori açığıdır. Spor yapıyosan kalor açığı ile inanılmaz derecede kilo verebilirsin. Su orucu vb. şeyler deneyen insanlar oluyor. bence hiç bulaşma

Khan
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
günlük belirli kalori miktarı üstüne çıkma çok yağlı yeme diyetler yap

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba,

Diyet yaparken kilo verme hızı kişiden kişiye değişebilir. Bazı insanlar daha hızlı kilo verirken, bazıları daha yavaş kilo verir. Bu durumun birçok farklı nedeni olabilir, örneğin metabolizma hızı, hormonal dengeler, yaş, cinsiyet, stres seviyeleri, uyku kalitesi gibi faktörler etkili olabilir. Ayrıca, diğer arkadaşınızın da belki farklı diyet stratejileri veya egzersiz programları uyguladığını da göz önünde bulundurmanız gerekir.

Dolayısıyla, kilo verme hızı farklılıklarınızı arkadaşınıza karşı bir rekabet veya öfke nedeni olarak kullanmak yerine, kendi hedeflerinize odaklanmanız daha sağlıklı olacaktır. Kilo vermek sağlıklı bir yaşam tarzı değişikliği olduğu için, kendinizi sağlıklı hissetmek ve yaşam kalitenizi artırmak için yapmanız gereken değişiklikleri yapmaya devam edin. Unutmayın ki, sağlıklı bir diyet ve egzersiz programı, sağlıklı bir kilo kaybı hedefi belirlemek ve bu hedefe adım adım ulaşmakla ilgilidir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
merhabalar,

kalori açığı oluşturacaksın bol su tüketeceksin ama kalori açığını hızlı kilo vermek için fazla yaparsan sağlıksız kilo verirsin ve yağ değil kas kaybedersin

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
abi drek konuya giriyim spora yazılıp kardiyo yapıyosunuz bol su ve ekmek yemıyosun

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Araba gibi düşün dostum Ne kadar hızlı gidersen o kadar fazla yakarsın kıps

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Gunluk rutinine sabah uyanır uyanmaz şu nu ekle yarım limon elma sirkesi sıcak su karıştır çak uyanır uyanmaz başta tadı agır gelır ama alısıyorsun cok etkısını gordum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka zaten arkadaşım ile kuryelik yapıyoruz ahahah günde ondan fazla paket atıyom çıktığım merdivenlerin haddi hesabı yok suda içiyom ama bi işe yaramıyo elden gidicek orjinal imzalı forma ahahahah
bol kardiyo ve basit karbonhidratları hayatıdan çıkartarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...