Nasıl Legit oynayıp ban yemem?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
wh kapatıyorsun kardeşim izleyici listesini aç ondan sonra aim ayarı için slient aim fovunu 1.40 yap smooth 1 de kalsın alttan nearest seç takıl sonra ban yemezsin ses kas !

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
aim hack açıp düşük fov ve humanizer ayarı makstayken hilede ne diye geçiyor bilmiyorum, wallhack kapatarak overwatchdan bir nevi kurtula bilirsin. Duvardan adamlara bakmak için istemsiz kafa çevirdiğinde vb. durumlarda hilen anlaşılıyor o yüzden ban yiyorsundur büyük ihtimalle görmediğin adamı izlemeye çalışma aim ayarlarına da çok dikkat et smooth olsun kaymasın sağa sola flick atarak koşma yani

Puma
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Kanka öncelikle legit oynasan bile her hilede ban riski vardır, legit oynamak ban süresini çok uzun sürelere çıkartabilir. Legit için en iyi ayarlar aiminizi etkileyecek tüm şeyleri kapatın ve görüş adına herşeyi açabilirsiniz. Legit oynamak için ise örnek olarak direkt olarak adama bakarak çıkma, fazla kill alma ara sıra bilerek öl ve ses kasmış gibi yap, chatten biride 'H4CK' falan yazarsa ağlayacaksan quit falan diyebilirisn.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bende zamanında çok hile kullandım ve çok ban yedim. Hilede kendini tutamazsın gördüğün adamı vurmak istersin. hile kullanmadan oynamayı denesen bence

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hatta bazen yasal olanın yasağı almamanın bir yolu yoktur, çünkü hile giydiğinizi bile hatırlamanız gerekir

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bir şey sormak istiyorum ben hileyi henüz kullanmadım hiç glow yazanı denemek istiyorum hile şu şekilde kullanılıyor mu? Sadece duvar arkası yer gösterme onun harici aim vs hiçbir şey açmak istemiyorum sadece wallhack olsun onu da çok belli etmeden kullansak bile anlayabiliyorlar mı? üst yorumlara baktım da oto kitleme filan diyorlar.
wallhack belli etmeme diye bir şey yok dostum ego olsun diye söylemiyorum baya legit oynayan bir oyuncuyum ben bile wall hacki belli ettiysem siz hayli hayli edersiniz . Zaten senin oyundaki hareketlerin wallhacke göre yön alıyor mselsa sen a gittin walldan gördün adamlar bde direk b gidiyosun bunu zaten 5 tur yaptın mı direk belli oluyor overwatchde glow kullanmadım chams + esp açtım wallhack olarak ama dediğim gibi gerçekten belli etmicem ben diyosan wallhack kapalı aim + backtrack açık oynaman lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Legit oynamak için yapman gereken belli başlı şeyler vardır aim botu kullanmayın ki aimbot önermem Silent aim var ise aimfov'u en küçükğe çekmeniz lazım
Wallhack kullanabilirsiniz fakat duvardan adamları izlemeyin normal oynayın cıkacağı yeri zaten görüyorsunuz aim koymanıza gerek yok veya duvardan adamı izlemenize gerek yok
ben silent aim + wallhack ile 1 yıl hiç ban yemeden oynadım.

Üye
8 HİZMET YILI
aga legit oynuycaksan arada bide adamları gördüğün halde görmeden gidip ölmen lazım yoksa ban yiyosun

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
reis hangi hileyi kullanırsan kullan istersen de legit oyna ama kill sayısını abartma skor fazla yapma kesinlikle skin changer açma yoksa ban yersin muhtemelen kill sayısını abarttıgın için ban yedin
reisim şöyle yapıyorum artık 1.25 kd civarı ile oynuyorum.iki gündür sorun yok sadece bir kere wh dediler bana ona da kimse inanmadı,hayırlısıyla keleş e kadar falan kassam yeter zaten :D
bir şey sormak istiyorum ben hileyi henüz kullanmadım hiç glow yazanı denemek istiyorum hile şu şekilde kullanılıyor mu? Sadece duvar arkası yer gösterme onun harici aim vs hiçbir şey açmak istemiyorum sadece wallhack olsun onu da çok belli etmeden kullansak bile anlayabiliyorlar mı? üst yorumlara baktım da oto kitleme filan diyorlar.
her türlü ayar var kanka istersen 1 ini aç istersen hepsini senin keyfine kalmış
duvar arkası chamsı kapat sadece görünürken olsun ve yeşil gibi açık bi renk yap
izleyici listesi ekle
aimbotu nerdeyse anlaşılmıycak kadar azalt
şuan aynen böyle kullanıyorum iki gündür,hadi hayırlısı

Üye
5 HİZMET YILI
hacım daha dikkatli oyna yani her attığın hs gitmesin her pozisyonda hile kullanma vs vs belli etmemeye çalış yani

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Özelliklerden biraz kıs aga biraz da aimine güven wall aç ama mesela duvar izlemeden oyna aim hack açma kitlenme aimini geliştir azıcıkta gerekirse bilerek öl bir iki el

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ow yapan insanların farklı dikkat ettikleri noktalar var

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
sağol deneyeceğim

cidden bunu yapınca ban yemiyor muyuz??detaylı anlatım için sağolun.
yani beni 18 levele kadar en ufak ban yazan bile olmadı chatte sürekli awp olmadım eller hariç sürekli awp oynama her oyun 6 7 el oyna evet cidden ban yemiyosun ben çar hiç banlanmıcak diye gaza gelip oyundan atma exploit diye bir hile vardı onu kullandım vac yedim

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
senin elinde olan bir şey legit işte kendin sadece yakın oyuncuları wall da göstermeye ayarla falan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...