Seçkin Üye
wh kapatıyorsun kardeşim izleyici listesini aç ondan sonra aim ayarı için slient aim fovunu 1.40 yap smooth 1 de kalsın alttan nearest seç takıl sonra ban yemezsin ses kas !
wallhack belli etmeme diye bir şey yok dostum ego olsun diye söylemiyorum baya legit oynayan bir oyuncuyum ben bile wall hacki belli ettiysem siz hayli hayli edersiniz . Zaten senin oyundaki hareketlerin wallhacke göre yön alıyor mselsa sen a gittin walldan gördün adamlar bde direk b gidiyosun bunu zaten 5 tur yaptın mı direk belli oluyor overwatchde glow kullanmadım chams + esp açtım wallhack olarak ama dediğim gibi gerçekten belli etmicem ben diyosan wallhack kapalı aim + backtrack açık oynaman lazım.bir şey sormak istiyorum ben hileyi henüz kullanmadım hiç glow yazanı denemek istiyorum hile şu şekilde kullanılıyor mu? Sadece duvar arkası yer gösterme onun harici aim vs hiçbir şey açmak istemiyorum sadece wallhack olsun onu da çok belli etmeden kullansak bile anlayabiliyorlar mı? üst yorumlara baktım da oto kitleme filan diyorlar.
reisim şöyle yapıyorum artık 1.25 kd civarı ile oynuyorum.iki gündür sorun yok sadece bir kere wh dediler bana ona da kimse inanmadı,hayırlısıyla keleş e kadar falan kassam yeter zatenreis hangi hileyi kullanırsan kullan istersen de legit oyna ama kill sayısını abartma skor fazla yapma kesinlikle skin changer açma yoksa ban yersin muhtemelen kill sayısını abarttıgın için ban yedin
her türlü ayar var kanka istersen 1 ini aç istersen hepsini senin keyfine kalmışbir şey sormak istiyorum ben hileyi henüz kullanmadım hiç glow yazanı denemek istiyorum hile şu şekilde kullanılıyor mu? Sadece duvar arkası yer gösterme onun harici aim vs hiçbir şey açmak istemiyorum sadece wallhack olsun onu da çok belli etmeden kullansak bile anlayabiliyorlar mı? üst yorumlara baktım da oto kitleme filan diyorlar.
şuan aynen böyle kullanıyorum iki gündür,hadi hayırlısıduvar arkası chamsı kapat sadece görünürken olsun ve yeşil gibi açık bi renk yap
izleyici listesi ekle
aimbotu nerdeyse anlaşılmıycak kadar azalt
yani beni 18 levele kadar en ufak ban yazan bile olmadı chatte sürekli awp olmadım eller hariç sürekli awp oynama her oyun 6 7 el oyna evet cidden ban yemiyosun ben çar hiç banlanmıcak diye gaza gelip oyundan atma exploit diye bir hile vardı onu kullandım vac yedimsağol deneyeceğim
cidden bunu yapınca ban yemiyor muyuz??detaylı anlatım için sağolun.