Aynen, haklısın kardeşim.Saç, giyiniş, kişisel bakım, + bu konular hakkında araştırma vs vs gerekli, sadece giyim tarzını değiştirdin diye kızlar koşa koşa sana gelmez.
Böyle bir şey mümkün tabiki ama tip çok önemli ve binlerce kapı açıyor bu bir gerçek ve değişmez. Vücut yoksa spor salonuna vuracaksın. Giyinişinde sorun varsa kim neyden hoşlanıyor bakıp sonra sen neyden hoşlanıyorsunla birleştirip sana uygun olanı giyebilirsin. Yüz bakımı da mutlaka yap bir zahmet. Ankara da lisedeyken bile çoğu erkek krem vs taşıyordu ya da saçlarına falan dikkat ediyorlardı. Sonuç = herkes istediğini elde ediyor. Ayrıca sende daha iyi hissedersin. Tabi bunlar zaman alıyor ben diş beyazlatacağım diye mesela öldüm ve şey çoğu ürün işe yaramadı en son yine dişçiye gidiyorsun :/ hayat.kimse için kendini değiştirme kardeşim kendin ol değişmeye gerek yok özünden sözünden vazgeçme kendin ol bende kendimim benimde tipim yok giyinişim yok ama 4 senedir seven bi kiz arkadasim var degistirme kardesim kendini
benim yaşadığım olayda buna benze ama hala özgüvenim yokbiraz olay sendede bitiyor knka 26 yaşındayım zamanında ulan nie hiç kız arkadasım olmuyor derken kızlara açıldıkça bana yanaştıklarını farkettim özgüven çok etkili bu konuda
kankam valla inan cok kız var bi laf etsen sana dökülcek sen nasıl acılamıyorum diyosan onlarda öyle diyip fırsatı kaçırıyorlarbenim yaşadığım olayda buna benze ama hala özgüvenim yok
o diyor o açılsın sen diyorsun o açılsın öyle kalıyor sonra ayrılık hüsran yine hüsrankankam valla inan cok kız var bi laf etsen sana dökülcek sen nasıl acılamıyorum diyosan onlarda öyle diyip fırsatı kaçırıyorlar
Spor salonları var ama çok pahalı oluyor 1 aylık 130 tl olurmu olmaz ama o yüzden gidemiyorum ama evdede spor yapıyorum ama gelişme yok yorumun için teşekkürlerKişisel bakıma önem ver kanka, vücut geliştire bilirsinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?