NEON | GUI CSGO V2 + Türkçe Menü -- EYLÜL 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
bro yeniden güncellediğinde aim ve triggerbotuda aktifleştirirsen iyi olur eline sağlık birde skini her defasında seçmek zorunda kalıyorum onuda halledebilirsen iyi olur kolay gelsin

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hocam şimdiye kadar kullandığım en iyi en kaliteli hile öncelikle onu belirtmek isterim diğer sorun şu şuan ne aim ne wall çalışıyor birde skinleri save yapamıyoruz digerlerini salla sadece skinleri save yapabilsem bana yeterli kolay gelsin

Üye
6 HİZMET YILI
Yeni gelen CS:GO Güncellemesinden dolayı aimbot ve esp çalışmıyor diğer geri kalan sorunsuz fakat update istiyor

Lütfen Update leyin ♥

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Dostum hileni açmadım ama csgo hile yapımcısı olarak yardımcı olayım çoğu struct ve pattern değişti son güncellemeyle clientanimstate falan güncellemen gerek input u patternden alıyosan o da değişti onun yerine sağlam patternden memory locationuna gitmeyi dene.
Post automatically merged:

Externalsen de bunny değişti diyolar pcm yok test edemedim flagleri ve offsetlerinş kontrol et

Üye
6 HİZMET YILI
Reis oyuna güncelleme gelmeden önce hileyi başlat dedik geçen gün donuyordu sıkıntımı var.

Üye
6 HİZMET YILI
Hileyi açıp Ins tuşuna basınca oyun donuyo ve Not Responding diyor görev yöneticisinden bakınca. Bu halen daha güncelleme altında olduğu için mi böyle oluyor?

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hileyi Açıp İnsert tuşuna basınca oyun donuyo ve oyundan atıyo gençler hala güncellenmedimi

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kral, arkadaşlarım hileyi çatır çatır kullanıyor ancak ben açınca direkt olarak oyundan atıyor menüyü açamıyorum bile nasıl hallederim bunu lütfen yardım et ya

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hile şuan çatır çutur çalışıyor dün bi deneyeyim dedim esp ve aim çalışıyor skins de aynı şekilde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...