Herhangi bir antivirüs ile kalkar ayrıca steam hesabın için steam desteğe yazabilirsinArkadaşlar merhaba , yaklaşık 2 3 sene önce bilgisayarıma kuzenim yüzünden nesa adlı bir virüs bulaştı ve fotoğraf dahil tüm her şey bloklandı , açamıyorum . Bu virüsü nasıl kaldırabilirim , çözümü nedir bilen varsa lütfen söyleyebilir mi ? Steam hesabımı geri alabilmemin tek yolu bu virüsü kaldırmak . Lütfen yardımcı olunuz .
Yaptım ama bir şey değişmedi , nasıl yapabilirim ?İndiriyorsun "kaspersky" adlı antivirüs programını "tam tarama" diyorsun pc de hiçbir şey bırakmaz hadi geçmiş olsun
Steam hesabım eski numaram üzerine kayıtlı bu yüzden giremiyorum fakat nesa virüsü bulaşan bir dosya ile geri alabilirim ama dediğim gibi virüslü .Herhangi bir antivirüs ile kalkar ayrıca steam hesabın için steam desteğe yazabilirsin
Steam desteğe tüm bilgileri verirsenYaptım ama bir şey değişmedi , nasıl yapabilirim ?
Steam hesabım eski numaram üzerine kayıtlı bu yüzden giremiyorum fakat nesa virüsü bulaşan bir dosya ile geri alabilirim ama dediğim gibi virüslü .
Hepsini yaptım ama yeterli bilgi değil diyorlar sürekli .Steam desteğe tüm bilgileri verirsen
Kartın son 4 hanesi
Kartın üstündeki isim
Adres
İlk mail
vb.
bilgileri verirsen hesabı geri alabilirsin
Hocam şifrelenmiş bir dosyayı herhangi bir antivirüs ile açamassınız eğer resimler ve dosyalar önemli değilse sıfırdan windows kurulumu yapmanızı öneririm.Arkadaşlar merhaba , yaklaşık 2 3 sene önce bilgisayarıma kuzenim yüzünden nesa adlı bir virüs bulaştı ve fotoğraf dahil tüm her şey bloklandı , açamıyorum . Bu virüsü nasıl kaldırabilirim , çözümü nedir bilen varsa lütfen söyleyebilir mi ? Steam hesabımı geri alabilmemin tek yolu bu virüsü kaldırmak . Lütfen yardımcı olunuz .
formatlarsa steami gitmez mi direkt zatenKardeşim bilgisayara format at düzelir düzelmezse sistem dosyalarını yenile
nasıl yapıcam peki ?Nesa virüsünü temizlemek kolay ama şifreli dosyaların şifresini çözmek zor.
Şuan için sadece Offline key ile şifrelenen .nesa uzantılı dosyaları çözmek mümkün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?